Du leser nå Dagbladet Pluss

Haalands nye liv i Østerrike

U20-VM i fotball skulle være et utstillingsvindu for Erling Braut Haaland (18) og Norge. I stedet styrer det mot fiasko. Da er det godt å ha en spennende hverdag i Østerrike å se fram til.

TØFT: Erling Braut Haaland og Norge har ikke fått det til i U20-VM i Polen. Sjansen til avansement er liten. Torsdag venter Honduras. Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB scanpix
TØFT: Erling Braut Haaland og Norge har ikke fått det til i U20-VM i Polen. Sjansen til avansement er liten. Torsdag venter Honduras. Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB scanpixVis mer

LODZ (Dagbladet): - Blytungt. Rett og slett blytungt! Slik beskriver Haaland 2-0-tapet for New Zealand mandag kveld.

I går ettermiddag forflyttet laget seg fra Lodz i Polen til Lublin. Her spilles den siste kampen i gruppespillet torsdag. Uruguay og New Zealand er allerede klare for åttedelsfinalen. Norge må vinne mot Honduras - helst med flere mål - for å bli en av de fire beste treerne i gruppespillet. Da kan laget gå videre med et nødskrik.

Sensasjon

Haaland har ikke rukket å få markert seg i U20-VM. Spissen var en sensasjon for Molde i Eliteserien i fjor. Det endte med at han ble toppscorer med 12 mål og ble solgt til Red Bull Salzburg.

Det er der - i Østerrike - han har vært det siste halve året. Foreløpig har han bare fått elleve minutter i serien for storlaget. Han har også scoret i en treningskamp. Men som lokalavisa Salzburger Nachrichten slår fast:

Har du allerede abonnement?   Logg inn

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

    Du er nå inne på en Dagbladet Pluss-artikkel. Den kan du få tilgang til med et abonnement på Dagbladet Pluss.

    Dagbladet Pluss er enda mer av virkeligheten. Redaksjonen vår jobber hver dag for å gi deg kvalitetsartikler du bare må lese. Vi har satt dagsorden i over 150 år og er stolte av den prisbelønte journalistikken vår. Med et Dagbladet Pluss-abonnement får du både ferske premium artikler hver dag og tilgang til hele arkivet vårt. Det vil si alle avisene helt tilbake til 1869! Les Dagbladet Pluss på alle plattformer - både desktop, mobil og tablet - når du vil, hvor du vil.

1 MÅNED*

Få med lørdagsavisa

1 kr

(0,03 kr per dag)

KJØP 1 MÅNED*

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 MÅNED* 1 kr per måned 0,03 kr per dag.

*Tilbudet gjelder abonnement på Dagbladet Pluss og Dagbladet Helgeavis. Abonnementet fornyes automatisk etter tilbudsperioden (165 kr/mnd). Prisen ved fornyelse er inkl. 33% rabatt på begge abonnementene, fordelt på Dagbladet Pluss (66 kr/mnd) og Helgeavisa (139 kr/mnd) så lenge man har begge abonnementene. Det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

1 MÅNED**

PRØVETILBUD

1 kr

(0,03 kr per dag)

KJØP 1 MÅNED**

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 MÅNED** 1 kr per måned 0,03 kr per dag.

**Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper (99 kr/mnd) , men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

1 UKE

55 kr

(7,86 kr per dag)

KJØP 1 UKE

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 UKE 55 kr per uke. 7,86 kr per dag.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

3 MÅNEDER

249 kr

(2,76 kr per dag)

KJØP 3 MÅNEDER

Kjøp nå
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

3 MÅNEDER 249 kr per 3 måneder. 2,76 kr per dag.

Abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

  • *Tilbudet inkluderer papirutgaven av Dagbladet med Magasinet levert hjem hver lørdag. Abonnementet fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden (Totalt 165 kr/mnd, fordelt på Dagbladet Pluss 66 kr/mnd og Helgeavisa 99 kr/mnd)
  • ** Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris etter tilbudsperioden (99/mnd).
  • Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

Betal trygt med Visa eller Mastercard.