Haalands ord etter dette bildet

- Jeg fikk vondt i skuldrene når han sto og slo meg. Han er en fin mann, han.

OMFAVNET HVERANDRE: Erling Braut Haaland og Pep Guardiola jublet sammen etter at nordmannen reddet Manchester City hjemme mot Crystal Palace. Foto: Nick Potts/PA via AP
OMFAVNET HVERANDRE: Erling Braut Haaland og Pep Guardiola jublet sammen etter at nordmannen reddet Manchester City hjemme mot Crystal Palace. Foto: Nick Potts/PA via AP Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Erling Braut Haaland banket til med hat trick mot Crystal Palace og ble den store helten da Manchester City snudde 0-2 til 4-2.

Skal vi tro den glohete nordmannen - som nå er toppscorer i Premier League - har imidlertid ikke følelsene av å score hat trick rukket å gå innpå ham foreløpig.

- Jeg sitter egentlig med en rolig følelse nå, men jeg tror det kommer i løpet av kvelden, for å si det sånn, sier Haaland til Viaplay.

I sosiale medier har flere kost seg over bildene av manager Pep Guardiola som omfavner Haaland etter hat tricket.

Selv sier rogalendingen:

- Jeg husker egentlig ikke så mye. Det var mest adrenalin fra begge to. Jeg fikk vondt i skuldrene når han sto og slo meg. Han er en fin mann, han, sier Braut Haaland til Viaplay.

- Jeg har skreket til ham på trening

Erling Braut Haalands første scoring mot Crystal Palace - den etterlengtede 2-2-utlikningen - kom etter et strøkent innlegg fra Phil Foden.

Den engelske playmakeren har tidligere i sesongen fått kritikk for ikke å ha spilt fri Haaland i presumptivt bedre og gunstigere scoringsposisjoner.

Denne gang gjorde Foden alt rett.

Det gleder Erling Braut Haaland.

- Jeg har skreket til ham på trening og sagt at det er på tide at han spiller til meg, så det er godt at han endelig fant meg, sier Premier Leagues toppscorer til Viaplay og smiler karakteristisk.

ENDELIG FANT DE HVERANDRE: Erling Braut Haaland og servitør Phil Foden. Foto: REUTERS/Craig Brough
ENDELIG FANT DE HVERANDRE: Erling Braut Haaland og servitør Phil Foden. Foto: REUTERS/Craig Brough Vis mer

Hat trick-helten Haaland

Manchester City klarte ikke å score over to kamper mot Crystal Palace sist sesong, men lørdag ettermiddag sørget Erling Braut Haaland for 4-2-seier med et mesterlig hat trick.

Nordmannen er dessuten ny toppscorer i Premier League med seks nettkjenninger på fire kamper.

Du kan lese mer om hat tricket og kampen mot Crystal Palace her:

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer