- Hadde aldri panikk

OBERHOF (Dagbladet): Skiskytteren Liv Grete Skjelbreid Poirée (27) vant i går sin første verdenscupseier denne sesongen. Men selv om den første seieren lot vente på seg, bedyrer den triple verdensmesteren at hun ikke har latt seg stresse av at OL har nærmet seg med stormskritt.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Og som du ser av bildet, tok ikke Liv Grete av etter karrierens sjette verdenscupseier:

OL-favoritten markerte sprintseieren med å unne seg en lettyoghurt samtidig som hun studerte den gledelige resultatlista - før det var premieutdeling i sentrum av den sjarmerende lille byen i det gamle Øst-Tyskland klokka 18.30.

Svenske Magdalena Forsbergs form i sesonginnledningen er egnet til å skremme vannet av de fleste. Men ikke 27-åringen som sist helg ble kåret til «Årets forbilde» blant de norske idrettskjendisene.

- Jeg hadde aldri panikk. Av erfaring vet jeg at formen kommer utover i sesongen. Det spennende er om den kommer på rett tidspunkt. Og det passer bra at den er på vei nå, smiler Liv Grete Skjelbreid Poirée.

Sesongens store mål er naturligvis OL i Salt Lake City. Men på veien dit hadde hun også et viktig delmål: minst én seier i verdenscupen.

- Det betyr mye å reise til OL og vite at du har vunnet et løp i år. Det er bekreftelsen du trenger for å overbevise deg sjøl om at kan vinne, sier Liv Grete Skjelbreid Poirée.

Og for en thriller det ble:

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer