- Hadde blitt flau om jeg hadde spilt på lag med en sånn spiller

Opdal tordner mot «usportslig» Kovacs.

AMPERT: Peter Kovacs gjorde ikke noen feil i henhold til regelboka da han satte ballen i åpent mål etter at Håkon Opdals kne kollapset, men Brann var rasende for det de mener var mangelen på fair play fra ungarerens side.Foto: Stian Lysberg Solum / SCANPIX
AMPERT: Peter Kovacs gjorde ikke noen feil i henhold til regelboka da han satte ballen i åpent mål etter at Håkon Opdals kne kollapset, men Brann var rasende for det de mener var mangelen på fair play fra ungarerens side.Foto: Stian Lysberg Solum / SCANPIX Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Odd Grenland Brann 5-1.

- 5-1! Den underholdninga får du ikke på museum. Da må du på Skagerak Arena. Her er det mål begge veier og omdiskuterte situasjoner. Slik skal fotball være.

Slik oppsummerer Odd-trener Dag-Eilev Fagermo en høydramatisk kvartfinale i cupen mellom Odd og Brann i Skien.

Best i det mesteLa det være sagt med én gang: Odd Grenland var best i det meste på Skagerak Arena, scoret fire utsøkte mål og gjorde seg fullt fortjent til avansementet til semifinalen i cupen for imponerende tredje år på rad.

Dessuten burde Brann-benken tatt i bruk føre-var-prinsippet og byttet ut Håkon Opdal, som har en forhistorie med kneskader, da Brann-keeperen måtte motta behandling for et kranglete kne.

Kanskje burde også dommer Brage Sandemoen ha vurdert det til en alvorlig skade og blåst av spillet da en upresset Opdal falt sammen med kraftige smerter etter et utsparkforsøk.Det er også fullt på det rene at Peter Kovacs fulgte regelboka til punkt og prikke da han plukket opp den løse ballen og la på til 2-0 for hjemmelaget.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer