- Hadde de lagene spilt på løkka, ville folk ropt om feige lag etter et halvt minutt

Bare én grunn til at City snubler mot QPR, tror Tjærnås.

STERK BORTESEIER: Manchester City viste styrke gjennom å slå Champions League-jagende Newcastle 2-0 borte, i en kamp de måtte vinne. Her har Yaya Touré nettopp satt inn sitt andre mål for dagen. Foto:  REUTERS/David Moir
STERK BORTESEIER: Manchester City viste styrke gjennom å slå Champions League-jagende Newcastle 2-0 borte, i en kamp de måtte vinne. Her har Yaya Touré nettopp satt inn sitt andre mål for dagen. Foto: REUTERS/David Moir Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): - Vi kan få vårt livs største feiring neste helg, sa sir Alex Ferguson over høyttaleranlegget på Old Trafford etter gårsdagens 2-0-seier mot Swansea.

Det var mer ønsketenkning enn realisme fra United-manageren, vel vitende om at laget hans er avhengig av hjelp for å ta ligagull nummer 20. Og de trenger hjelp fra et lag som har tapt 13 av 18 bortekamper denne sesongen - mot et lag som bare har avgitt to poeng hjemme.

Med andre ord er Manchester City svært nære å ta innersvingen på sin argeste rival i kampen om seriemesterskapet.

Canal+-ekspert Lars Tjærnås har QPR som sitt favorittlag, men tror det må skje et mirakel om de skal få med seg poeng fra Etihad.

- Hadde de to lagene spilt på løkka, ville flere ropt om feige lag etter et halvt minutt. Riktignok var jeg på Loftus Road i motsatt kamp, og da var det jevnt. Men QPR borte har vært en lidelse, spesielt etter nyttår. Når en ser på duellene i posisjon mot posisjon, og ser for eksempel (Clint) Hill mot (Sergio) Agüero, (Shaun) Derry mot Yaya (Touré), forstår selv en naiv supporter at dette KAN ikke gå, sier Tjærnås til Dagbladet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer