- Hadde det vært med vilje, ville jeg vært i en annen liga

Hannes Sigurdsson om vinnermålet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

• Direkte fra klokka 18: Fem kamper i Tippeligaen

STRØMSGODSET - VIKING 1-2

Marienlyst, 5943 tilskuere

Mål: 1-0 Maurice Ross (selvmål 52), 1-1 Peter Ijeh (68), 1-2 Hannes Sigurdsson (83).

Dommer: Tommy Skjerven, Kaupanger.

Gult kort: Hannes Sigurdsson, Viking, Peter Kovacs, Strømsgodset.

Rødt kort: Glenn Andersen (90), Strømsgodset.

Strømsgodset (4-3-3): Espen Johnsen – André Bergdølmo, Ronny Deila (Glenn Andersen fra 19.), Alexander Aas, Samir Fazlagic – Ousman Nyan (Kenneth Dokken fra 75.), Keijo Huusko, Christer George – Stian Ohr, Peter Kovacs, Trygve Åse Lunde (Thomas Sørum fra 80.).

Viking (4-4-2): Iven Austbø – Maurice Ross (Børre Steenslid fra 89.), Ragnvald Soma, Peter Abelsson, Thomas Pereira – André Danielsen, Søren Berg, Nicolai Stokholm, Allan Gaarde (Alexander Ødegaard fra 59.) – Razak Pimpong (Hannes Sigurdsson fra 59.), Peter Ijeh.

(Dagbladet.no:) Sju minutter før slutt i går kveld sendte Hannes Sigurdsson ballen i nettmaskene bak Espen Johnsen, og islendingen sikret Vikings tredje seier på rad.

Kraftspissen kriget i feltet og sendte ballen i en bue over Godset-keeperen.

Et strålende mål, men det var ikke akkurat det han prøvde på.

- Jeg var ute av balanse idet jeg fikk sendt ballen avgårde. Jeg siktet mot mål, men var heldig. Hvis jeg hadde scoret et slikt mål med vilje, hadde jeg spilt et helt annet sted enn Tippeligaen, sier han til Stavanger Aftenblad.

- Endelig scoring

- Jeg ble først veldig skuffet etter at jeg hadde skutt, for skuddet var jævlig dårlig. Men det gikk jo heldigvis inn, sier matchvinneren til Rogalands Avis.

Ni kamper inn i årets sesong kom altså Sigurdssons første mål.

VINNERMÅLET: Her scorer Hannes Sigurdsson Vikings andre mål mot Strømsgodset. Foto: THOMAS RASMUS SKAUG
VINNERMÅLET: Her scorer Hannes Sigurdsson Vikings andre mål mot Strømsgodset. Foto: THOMAS RASMUS SKAUG Vis mer

- Det var vel på tide nå, sier han.

- Men med min spillespil bidrar jeg også med mange andre viktige ting. Når du er spiss blir du likevel målt etter scoringer, så det var veldig kjekt å endelig få målet.

Islendingen kom inn da Strømsgodset ledet 1-0, men i den siste halvdelen av 2. omgang klarte Viking å snu kampen. Først ved et mål av Peter Ijeh og så Sigurdssons avgjørende scoring.

Trenerkrangel

Etter kampen handlet imidlertid det meste om de to trenerne, som gikk til angrep på hverandre.

- Det er synd for en klubb som Viking å ha en trener som er paranoid. Han oppfører seg som en idiot på sidelinja, det er synd for norsk fotball, mener Dag-Eilev Fagermo.

Uwe Rösler på sin side var rasende på det han oppfattet som Fagermos oppfordringer til dommeren om å vise ut Sigurdsson.

- Han hører til en trenertype i Norge som alltid snakker om andre klubber. Jeg tror ikke han har lært å oppføre seg, sa en hissig Rösler etter kampen.

- Hadde det vært med vilje, ville jeg vært i en annen liga

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer