Premier League: Wolverhampton-Manchester United

Hadde du sett ansiktet til Pogba ville United ledet Premier League

Ole Gunnar Solskjær mener Manchester United hører hjemme på toppen. Hadde Paul Pogba scoret fra straffemerket ville de vært der også.

MISSET STRAFFESPARK: Paul Pogba skjøt hardt, men nogså for lavt da han hadde muligheten til å gi Manchester United 2-1 fra straffemerket. Hva han mente om det ser du av bildet. Foto: Action Images via Reuters/Carl Recine
MISSET STRAFFESPARK: Paul Pogba skjøt hardt, men nogså for lavt da han hadde muligheten til å gi Manchester United 2-1 fra straffemerket. Hva han mente om det ser du av bildet. Foto: Action Images via Reuters/Carl Recine Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert
Wolverhampton - Manchester United 1–1 (0–1)

DA TERMINLISTA KOM ville Ole Gunnar Solskjær og Manchester United sagt ja takk på tilbud om fire poeng på de to første kampene mot Chelsea og Wolverhampton. Det har de nå.

Selv om et misset straffespark på 1–1 selvfølgelig svir i den norske managerens konkurransehjerte, er jeg rimelig sikkert på at Ole Gunnar Solskjær tar poenget på Molineux med et smil.

MYE VAR NEMLIG bra denne kvelden. Spesielt defensivt. Og spesielt før pause. Da kontrollerte Manchester United Wolverhampton til ingenting. Absolutt ingenting. Og et straffespark som ikke går i mål er sånt som skjer.

Paul Pogba har misset før.

At Marcus Rashford ikke tok det etter en kjapp samtale med Pogba – Rashford som scoret 1–0 fra straffemerket mot Chelsea – er også sånt som skjer mellom gode lagkamerater i jakten på ærens synlighet i kampens hete.

Det handler om et respekt.

Og om plassene i ethvert fotballags hierarki.

TO KAMPER ER spilt, og i det store bildet som er 38 er det selvfølgelig ingenting. Premier League 2019/2020 er akkurat begynt. Det er veldig lenge til mai. Men likevel er det mulig å si at Manchester United er et mye bedre lag enn de var i den mai måneden vi forlot for tre måneder siden.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer