- Hadde godt forhold til Thomas

Walter Smith kjenner seg ikke igjen i Myhres versjon.

OSLO PLAZA (Dagbladet.no): Skottlands landslagssjef Walter Smith husker ikke å ha hatt noen problemer i forholdet til Thomas Myhre fra tida i Everton.

- Jeg følte at jeg ikke ble behandlet på riktig måte. Forholdet mellom meg og Smith kan vel best beskrives som konfliktkfylt og turbulent, sa Myhre til Adressa.no i går.

Walter Smith ble spurt om sitt forhold til Myhre under dagens pressekonferanse på Oslo Plaza, der den skotske troppen bor.

- Myhre var uheldig med skader da han var hos oss, men hver gang han spilte var han utmerket. En god keeper, sier Smith.

- Hadde godt forhold

Han kjente ikke til Myhres uttalelser før norske journalister gjorde ham oppmerksom på det i dag.

- Sier han det? undret Smith.

- Jeg har alltid følt at jeg hadde et godt forhold til Thomas, sier han.

KOSEPRAT: Walter Smith samlet skotske avisjournalister til en pratestund i sofaen i lobbyen på Oslo Plaza i dag. Foto: Scanpix
KOSEPRAT: Walter Smith samlet skotske avisjournalister til en pratestund i sofaen i lobbyen på Oslo Plaza i dag. Foto: Scanpix Vis mer

Smith ble fortalt at Myhre i går sa at det ville være «ekstra deilig å slå Skottland» på bakgrunn av fortiden med Walter Smith.

- Hvis han ønsker å vinne kampen først og fremst på grunn av meg, bør han ikke spille fotball, sier Smith.

Skryter av Carew

Smith sier han ikke har lært noe nytt om Norge fra Slovenia-kampen, utover at John Carew bekreftet at han er i god form.

- Carew er en fremragende spiller. Han er veldig viktig for det norske spillet. Nå har han spilt flere gode kamper for landslaget, han er hvor gammel? 26? I den alderen starter spillere å modnes internasjonalt etter min mening. De begynner virkelig å få innflytelse på kampene, sier Smith.

Han venter en spennende og god kamp på Ullevaal i morgen, hvor begge lagene vil gi alt for å vinne. Og han tillater seg ikke annet enn å tro det beste for Skottland.

- Som alltid er jeg optimistisk. Om du ikke er optimistisk som manager, har du et stort problem, sier Smith.

KONFLIKTFYLT FORHOLD: Thomas Myhre sier han hadde et anstrengt forhold til Walter Smith da sistnevnte var sjefen hans i Everton.