- Hadde han hatt fart, så hadde Gauseth spilt i en annen liga

- Han er en skikkelig kødd å spille mot.

TØFFE TAK: Mjøndalens Christian Gauseth i kamp om ballen med Odd-forsvarer Lars-Kristian Eriksen på Skagerak Arena i går. Kampen endte 2-2, etter at Mjøndalen hentet inn Odds 2-0-ledelse etter første omgang. Foto: Trond Reidar Teigen / NTB Scanpix
TØFFE TAK: Mjøndalens Christian Gauseth i kamp om ballen med Odd-forsvarer Lars-Kristian Eriksen på Skagerak Arena i går. Kampen endte 2-2, etter at Mjøndalen hentet inn Odds 2-0-ledelse etter første omgang. Foto: Trond Reidar Teigen / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

• Odd-Mjøndalen 2-2.

SKIEN (Dagbladet): Mjøndalen imponerte mange da de kom tilbake etter 0-2 mot Odd i Skien i går, til å få med seg ett poeng etter to fortjente scoringer i andre omgang.

Den siste på overtid av overtiden på Skagerak Arena.

Christian Gauseth (30) kom ikke nærmere enn et stolpeskudd, men var nest sist på reduseringen, og bidra ellers til å gjøre livet surt for Odd-forsvaret med duellkraft, dribleraid og en tilstedeværelse som førte til at vertene aldri følte de hadde helt kontroll på mannen med den karaktertiske hårsveisen.

En kødd og snill - Christian Gauseth er en god fotballspiller; Han er sterk, god i duellspillet, han har voldsomme ferdigheter og et godt skudd med begge beina. Hadde han hatt fart, så hadde han vært i en annen liga, sier Mjøndalen-trener Vegard Hansen til Dagbladet.

Han mener 30-åringen fyller en stor og viktig rolle i et urutinert tippeligalag.

- Christian er en spiller vi har stor glede av. Han er en vinner. Og så er han en kødd å spille mot, en type som alle lag trenger. Egentlig er han bare en snill gutt, men det tror jeg ikke han vil at jeg skal si til noen, sier Hansen og smiler bredt.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.