- Hadde håpet dommeren hadde mer ørevoks

Hulsker feiret utlikning med å prate på seg rødt.

RAGET HØYEST: Moldes Pape Pate Diouf satte inn 2-1-ledelse til bortelaget mens stopper Clarence Goodson var tatt av for behandling. Men Start slo tilbake.
Foto: Tor Erik Schrøder / SCANPIX
RAGET HØYEST: Moldes Pape Pate Diouf satte inn 2-1-ledelse til bortelaget mens stopper Clarence Goodson var tatt av for behandling. Men Start slo tilbake. Foto: Tor Erik Schrøder / SCANPIXVis mer

||| SØR ARENA/OSLO (Dagbladet.no): Start - Molde 2-2.

Bernt Hulsker gikk fra helt til klovn da han pratet på seg rødt kort bare minutter etter å ha gitt Start ett poeng hjemme mot Molde i kveld.

Hulsker satte inn 2-2 etter et fantastisk Start-angrep og en hæl-assist fra Mads Stokkelien, men lot seg likevel provosere av dommer Tommy Skjerven etter det som viste seg å være en korrekt hands-avgjørelse på overtid.

- Det var vel en vanlig glose, men jeg holdt på litt for lenge. Forferdelig dumt av meg. Jeg hadde håpet at Tommy hadde mer ørevoks, men sånn er det, sier Hulsker etter kampen.

Det kokte regelrett over for ham da han fikk gå i dusjen før de andre. Først dro dommer Tommy Skjerven opp det gule, som han aldri viste frem, før han rett etter valgte å pakke det pent og pyntelig tilbake for så å vise den røde fargen.

KALDDUSJEN: Hjemmepublikummet jubler for utlikning til 2-2 mens Molde-benken er frustrert.
Foto: Tor Erik Schrøder / SCANPIX
KALDDUSJEN: Hjemmepublikummet jubler for utlikning til 2-2 mens Molde-benken er frustrert. Foto: Tor Erik Schrøder / SCANPIX Vis mer

- Det er sikkert greit at han gir meg rødt, for det er unødvendig av meg å kjefte så lenge, sier Hulsker.

Spissen innrømmer også at han egentlig ikke hadde noe å klage på etter hands-frisparket. For selv om Bernt Hulsker var lyn forbannet ute på banen, var det en langt mer spak målscorer som møtte pressen etterpå.

- Det var en rett avgjørelse for så vidt. Jaja, dumt gjort. Men han kunne gitt det gule i stedet for å bytte til det røde. Jeg må regne med litt kjeft for den, det var unødvendig. Det er første gang jeg har fått rødt av dommeren for kjeftbruk, sier Hulsker.

Fartsfylt kamp
Utvisningen satte et mindre verdig punktum på en fartstfylt og spennende kamp, hvor lagene til slutt delte poengene.

- Vi er forferdelig skuffet nå, sier Hulsker om akkurat den saken.

Han satte selv inn utlikningen etter en nydelig frispilling av innbytter Stokkelien. Før dette hadde Pape Pate Diouf skapt furore i Starts bakre rekker og nettet to ganger.

UNØDVENDIG: Bernt Hulsker ble utvist på overtid, minutter etter at han utliknet.
Foto: Tor Erik Schrøder / SCANPIX
UNØDVENDIG: Bernt Hulsker ble utvist på overtid, minutter etter at han utliknet. Foto: Tor Erik Schrøder / SCANPIX Vis mer

Starts første mål ble satt inn av Geir Ludvig Fevang etter en flott stikker fra Børufsen.

- En spennende kamp hvor det skjedde mye av to lag som gikk ut med vilje til å vinne denne kampen, konkluderer Start-trener Knut Tørum, som også var svært skuffet over Bernt Hulsker.

Mellomfornøyd Pape Pate
Mer hyggelig for Hulsker er det at Start-angriperen nå er oppe i toppscorertoppen i Tippeligen, etter Stokkeliens kunst-assist.

GOD: Molde-målvakt Knut Dørum Lillebakk forhindret flere baklengs i sør.
Foto: Tor Erik Schrøder / SCANPIX
GOD: Molde-målvakt Knut Dørum Lillebakk forhindret flere baklengs i sør. Foto: Tor Erik Schrøder / SCANPIX Vis mer

- Det er nesten synd å si det, forarbeidet er bedre enn scoringen. Det er utrolig bra av Mads, sier han.

- Men jeg skulle hatt mange flere, det er det første jeg tenker på. I dag har vi vanvittig med sjanser og er bedre enn Molde, jeg synes vi skulle hatt flere poeng enn ett også, det er min oppfatning, sier Hulsker.

Molde ledet med tjue minutter igjen i Kristiansand, og det så altså lenge ut til at Pape Pates andre scoring skulle være nok til tre poeng. Det var det ikke.

- Det blir bare en okei kamp siden vi ikke vinner, men jeg er fornøyd med scoringene. Jeg er også fornøyd med starten i serien, selv om det er lenge igjen, fastslår den senegalesiske tomålsscoreren.