- Hadde hatt en vond smak i munnen hvis jeg var Ronny Deila

Ståle Solbakken om Legia-utkastelsen.

 RASER:  Ståle Solbakken mener Uefas avgjørelse om å kaste ut Legia er helt håpløs. Foto: Jens Nørgaard Larsen / NTB scanpix
RASER: Ståle Solbakken mener Uefas avgjørelse om å kaste ut Legia er helt håpløs. Foto: Jens Nørgaard Larsen / NTB scanpixVis mer

(Dagbladet): Henning Berg og Legia Warszawa ydmyket Ronny Deila og Celtic tidligere i uken, da de vant 2-0 i Edinburgh.

Grunnet Bartosz Bereszynskis innhopp med to minutter igjen, ble resultatet omgjort til 3-0 favør Celtic. Bereszynski var nemlig ikke spilleberettiget, som førte til at Legia ble kastet ut av Champions League.

FCK-trener Ståle Solbakken ville slitt med å gjøre seg klare til Champions League-playoffen hvis han var i Ronny Deilas sko.

Vond følelse Han tror Deila har en vond følelse rundt det hele.

- Jeg synes det er så lite fair play som det kan få blitt. Det var to minutter igjen og begge lag hadde gitt seg. Det var ingen fotballkamp da han kom inn, sier Ståle Solbakken til Dagbladet.

Den tidligere HamKam-treneren ville vurdert å gi fra seg plassen hvis han var Celtic-manager.

- Det ene laget var så mye bedre, at det bare blir pinlig. En tastefeil/misforståelse er grunnen. Jeg hadde hatt en veldig vond smak i munnen hvis jeg var Ronny Deila, fortsetter Solbakken.

Han forstår at UEFAs ytterste konsekvens er utkastelse, men mener at det blir helt feil i dette tilfellet.

Til Tyskland Ronny Deila og Celtic trakk sloveske Maribor.

Solbakken på sin side var også heldig med trekningen, og unngikk blant annet Arsenal.

- I utgangspunktet så er ikke Leverkusen det verste. Det må vi være fornøyde med, forteller Solbakken.

I 11/12-sesongen ledet han FC Köln, før han fikk sparken noen runder før slutt. Han rakk å møte Leverkusen to ganger. På bortebane vant de 4-1 i den sjette runden, mens Solbakkens disipler tapte 2-0 på hjemmebane.