Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Hadde hatt trener i to år om de sa ja til meg

Eggen vraket som trenerløsning i RBK.

IKKE AKTUELL: Nils Arne Eggen sier han tar til etterretning at RBK reiser Europa rundt på jakt etter Erik Hamréns arvtaker framfor å ansette ham selv. 
Mikrofoner. Foto: Gorm Kallestad / SCANPIX .
IKKE AKTUELL: Nils Arne Eggen sier han tar til etterretning at RBK reiser Europa rundt på jakt etter Erik Hamréns arvtaker framfor å ansette ham selv. Mikrofoner. Foto: Gorm Kallestad / SCANPIX . Vis mer

|||

Nils Arne Eggen har fått beskjed av Rosenborg-ledelsen om at han ikke blir ny trener i klubben, melder adressa.no.

Eggen har vært åpen for et sensasjonelt comeback som erstatter for Erik Hamrén. Men torsdag fikk han beskjed om at han ikke får jobben.

- Ja, det tar jeg til etterretning. Jeg registrerer at de reiser Europa rundt på jakt etter en ny trener. De kunne bare ha valgt Ã¥ si ja til meg, så hadde de hatt trener i to år, sier Eggen til adressa.no.

RBK har vært på trenerjakt etter at Erik Hamrén ble ansatt som svensk landslagssjef. Han skal i utgangspunktet også være Rosenborg-trener fram til 1. september, men kan få slutte tidligere hvis en ny trener kommer på plass.

(NTB)