- Hadde heller sett en kamp fra Vietnam på Eurosport

Mourinho oppgitt etter «stygg kamp» mot Sevilla.

DOMMER-DISPUTT: José Mourinho var mildt sagt lite imponert over dommerens innsats i Real Madrids knepne seier mot Sevilla.Foto: SCANPIX/REUTERS/Andrea Comas
DOMMER-DISPUTT: José Mourinho var mildt sagt lite imponert over dommerens innsats i Real Madrids knepne seier mot Sevilla.Foto: SCANPIX/REUTERS/Andrea ComasVis mer

Real Madrid-trener José Mourinho var ikke særlig fornøyd med dommeren etter søndagens seier mot Sevilla.

Ricardo Carvalho fikk sitt annet gule kort etter en drøy times spill, men Real kjempet seg likevel til 1-0-seier etter Angel Di Marias scoring etter 77 minutter.

Mourinho mente dommeren gjorde 13 store feil under kampen, og på pressekonferansen viftet han med et ark hvor alle hendelsene var listet opp. Portugiseren ønsker seg hjelp fra klubbledelsen til å ta opp dommerproblemene fordi han frykter at han selv vil bli straffet hvis han sier for mye.

- Jeg føler meg ikke under noe press når jeg får jobbe med det jeg liker, og jeg er en trener. Jeg er lei av dette. Laget mitt må forsvares. Hvis jeg sier det jeg mener, kommer jeg på forsidene i morgen og blir suspendert, sa Mourinho.

- Det er en klubb og en ledelse, og jeg vil at de skal forsvare laget mitt, la den profilerte treneren til.

Tidligere i sesongen ble Mourinho utestengt i to kamper etter at han ble vist av banen for å ha skjelt ut dommeren. Han ble også suspendert og bøtelagt av Det europeiske fotballforbundet (UEFA) i en kamp i mesterligaen etter spekulasjoner om at Real Madrid-spillerne Xabi Alonso og Sergio Ramos hadde pådratt seg rødt kort med vilje.

Til tross for seieren over Sevilla søndag, var ikke Mourinho særlig fornøyd med lagets innsats.

- Kampen kan gå i glemmeboken. Det var for stygt. Jeg ville ikke ha betalt for å se den. Hvis jeg hadde vært hjemme, hadde jeg satt på Eurosport for å se en kamp fra Vietnam, sa Mourinho.

Real ligger på annenplass i spansk 1. divisjon og er to poeng bak serieleder Barcelona.

(NTB)