Hadde ikke bare munnsex

BERLIN (Dagbladet): For to måneder siden hadde Boris Becker (33) en vakker kone og to nydelige barn. Nå er han skilt, har en vakker rap-dronning som venninne og tre nydelige barn.

I London sitter en kvinne som sier hun er fotomodell og venter på å klø ham på pungen.

- Jeg regner med en snarlig pengeoverføring, sier russisk-algerske Angela Ermikova fornøyd (33) i London. I går innrømmet den tyske eks-tennisstjernen at matchballen i hans siste Wimbledon heter Anna og er 10 måneder gammel.

Ballen ble slått i et vaskerom på luksushotellet Metropolitan sommeren 1999, etter at Boris selv var slått ut av turneringen og rastløs ventet på at fortsatt-kona Barbara (34) skulle nedkomme med Elias Balthasar (1).

Helt lik

Med sitt rødlige hår er Anna som snytt ut av nesa på Boris. DNA-testene som er foretatt, etterlot heller ingen tvil om at han er faren - og kvinnen med engelnavnet er moren.

- Vi hadde bare munnsex, forsøkte Boris seg.

Storavisa Bild spekulerte på om Angela sto i ledtog med russisk mafia og hadde røvet Boris' sæd. Men ingen røyk uten ild. I månedsvis hadde Boris overført rundt 30000 kroner til Angela.

Hun hadde råd til å bo i en luksusleilighet i London-bydelen Knightbridge, trass i at hun hadde sluttet i jobben som kelner og ennå ikke hatt et modellbilde av seg selv på trykk.

Nå krever Angela mer. 10 millioner mark (42 millioner kroner) vil hun ha. Boris kan velge om han vil betale i rater eller som en engangssum.

Arving

Når han en gang legger vekk racketen for godt, er Anna etter tysk lov arving på linje med halvbrødrene Elias og Noah Gabriel (7). Boris' anslåtte formue er i dag på rundt 200 millioner mark (rundt 840 millioner kroner), etter at tysk-amerikanske Barbara fikk 30 millioner mark under skilsmisseoppgjøret.

Så det går unna i svingene for Boris om dagen.

Mens hans medierådgiver i München forberedte pressemeldingen som bekreftet det alle mente å vite, var Boris i Valencia med sin nye flamme Sabrina Setlur (27), tysk rap-stjerne med indisk far.

Paret var invitert av Mercedes for å presentere bilfabrikkens nye racerbil «Sølvpilen».

Barbara Becker var samtidig i Berlin for å dele ut en TV-pris til latinostjernen Ricky Martin, med hele kjendis-Tyskland til stede.

Hun kom sammen med en mann hun presenterte som sin manager, en korpulent sveitsisk herre med hestehale og navnet Daniel Deubelbeiss.

Såpeoperaen er neppe over.