- Hadde ikke tatt frispark på åtte uker

Men Beckham følte at han ville score.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): David Beckham fikk omsider sin første kamp fra start for LA Galaxy i natt. Han bar kapteinsbindet, skrudde inn 1-0 på klassisk frisparkvis og spilte fram Landon Donovan til 2-0.

Og dermed skrives det selvsagt side opp og nettside ned om målet i alle verdenshjørner. Det handler selvsagt mest om at Beckham «skrudde\'n» slik han er mest kjent for å gjøre fra 25 meters hold og i mål.

- Frisparket var det første jeg har tatt på åtte uker, så det var ganske deilig, sier Beckham til AP før han antyder at han kanskje er synsk:

- Jeg følte at jeg kom til å score så fort jeg hadde ballen i hendene.

Galaxy-keeper Joe Cannon, som løp tvers over banen for å gratulere kapteinen, føler også at det kan komme mer fra gullfoten.

- Fyren hadde ikke engang tatt frispark på trening. Tenk på hva som skjer når han kan begynne å spille og gjøre slike ting hver dag, sier han.

Lite entusiastisk Posh

Men mens lagkameratene løp over hele banen for å kaste seg om halsen på ektemannen, trakk fru Victoria Beckham ikke engang på smilebåndet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer