- Hadde ikke vært bedre om jeg trente mer

Jubilant Carew (30) tror heller han ville vært ulykkelig.

NORGES STØRSTE STJERNE: Men John Carew tror ikke nødvendigvis han ville vært enda bedre om han hadde terpet mer opp gjennom årene. - Hvis du ikke er lykkeliG, fordi du er for dedikert til fotball, vil det ikke gjøre deg til en bedre spiller, sier han. 
Foto: Kyrre Lien / SCANPIX
NORGES STØRSTE STJERNE: Men John Carew tror ikke nødvendigvis han ville vært enda bedre om han hadde terpet mer opp gjennom årene. - Hvis du ikke er lykkeliG, fordi du er for dedikert til fotball, vil det ikke gjøre deg til en bedre spiller, sier han. Foto: Kyrre Lien / SCANPIX Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Direkte 20.45: Følg Island - Norge i vårt livestudio

REYKJAVIK (Dagbladet.no): Det er ikke etikette at jubilanter selv står for presangene, men forhåpentligvis markerer John Carew sin 30-årsdag i dag ved å senke Island på Reykjavik.

Et eventuelt Carew-mål vil i så fall være av den etterlengtede sorten.

Ikke siden Norge tapte 1-3 borte mot Montenegro 26. mars i fjor har han scoret for landslaget, selv om han riktignok ble snytt for et mål i forrige kamp mot Skottland.

Carew tar likevel den åtte kampers lange måltørken med stor ro - på samme måte som han tar livet med ro.

For Villa-spissen har aldri lagt skjul på at han er en livsnyter i tillegg til å være en meget god fotballspiller.

Skuslet bort sjansen?« I talentet og letthetens navn har de skuslet bort muligheten til å være helt der oppe blant de store», skrev Dagbladets kommentator Morten Pedersen i 2006 - og siktet til at spillere som Carew og Steffen Iversen kunne vært helt i verdenstoppen om de bare hadde giddet.

Carew selv har uttalt til Aftenposten at han kunne vært verdens beste spiss om han hadde terpet og vært like proff som Ole Gunnar Solskjær.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer