- Hadde ikke vært i min optimale startellever

Guardiola overrasker med Tello og Thiago fra start.

FRA START: Ifølge spanske aviser vil Thiago og Christian Tello (t.h) starte mot Real Madrid i kveld. Foto: AFP Photo / Josep Lago / Scanpix
FRA START: Ifølge spanske aviser vil Thiago og Christian Tello (t.h) starte mot Real Madrid i kveld. Foto: AFP Photo / Josep Lago / Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

• LIVESTUDIO: Følg Barcelona - Real Madrid direkte i Dagbladets livestudio fra kl. 2000!

(Dagbladet): Christian Tello og Thiago Alcantara er noe overraskende med i Barcelonas startellever mot Real Madrid i kveld.

Det hevder AS, Marca og El Mundo Deportivo å vite drøyt fire timer før kampstart.

De to erstatter Alexis Sanchez og Cesc Fabregas. Førstnevnte sliter med en skade, og Guardiola sa på en pressekonferanse i går at han var «svært usikker» til dagens «El Clasico». Fabregas har ikke vært i sin beste form de siste kampene.

Canal+-ekspert Lars Tjærnås mener at byttene viser at Pep Guardiola har to tanker i hodet samtidig.

- Han tenker på kampen i kveld, men også på returkampen mot Chelsea. Innerst inne vet han at sjansen for å vinne Champions League er noe høyere enn å vinne ligaen, sier Tjærnås til Dagbladet.

Han sier at hverken Thiago eller Tello ville vært i hans optimale førsteellever, men at de to likevel vil kunne være med å bidra i kampen.

- Spesielt Tello trenger ikke være så dumt. Med han på banen får Barcelona større gjennombruddskraft og bredere spill mot etablert forsvar. Også Thiago er jo ikke direkte en kar en bare plukket opp fra bussholdeplassen utenfor stadion. Han har ferdigheter til ikke bare å delta, men også prege kampen, sier Tjærnås til Dagbladet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer