Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Hadde jeg bare visst hvordan resten av sesongen skulle bli

Kalla på Skavlan i kveld.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): - Jeg hadde høye forventninger før sesongen. Jeg tenkte det skulle bli superspennende å prøve meg på den totale verdenscupen og at jeg skulle få konkurrere så mye. Før har jeg lagt opp sesongen med fokus på mesterskapene, men det var ikke noe mesterskap i år, så det kjentes som en pirrende utfordring da jeg la sesongplanen i april i fjor, sier Charlotte Kalla på kveldens Skavlan, ifølge Expressen

Etter en begredelig sesongavslutning i Canada, der finske Krista Pärmäkoski skjøv henne ned til femteplass i den totale verdenscupen, oppsummerte Kalla enkelt overfor Dagbladet. 

- Jeg er ikke bedre, sa hun, og varslet en brutal evaluering av fiaskosesongen

I kveldens Skavlan utdyper hun skuffelsen. 

- Jeg har ikke lykkes med å leve opp til mine egne forventninger og definitivt ikke til de forventningene menneskene rundt meg har hatt, sier hun, igjen ifølge Expressen

Og nettopp de forventningene har gjort sesongen til en enda større skuffelse enn den burde vært. For selv etter to pallplasser tidlig i sesongen var hun bare mellomfornøyd. 

- I kampens hete var jeg vel passe fornøyd med å bli to og tre i Kuusamo og Lillehammer. Men hadde jeg visst hvordan resten av seosngen skulle se ut hadde jeg vært superfornøyd. Men allerede der var jeg i tvil om det var nok, sier Kalla.

Hele Norges coronakart