FRUSTRERTE: Mikael Lustig tok lenge Cristiano Ronaldo helt ut av kampen. Så frustrert ble han at han var bortpå den svenske backen med panna. Foto: AFP PHOTO/ FRANCISCO LEONG
FRUSTRERTE: Mikael Lustig tok lenge Cristiano Ronaldo helt ut av kampen. Så frustrert ble han at han var bortpå den svenske backen med panna. Foto: AFP PHOTO/ FRANCISCO LEONGVis mer

- Hadde jeg gått i bakken hadde jeg sett ut som en idiot

Lustig om Ronaldos «springskalle».

(Dagbladet): Mens vi her hjemme på berget stort sett har blikket festet på det som skjer i Chennai, er svenskene opptatt med å spille de avgjørende kvalikkampene til neste sommers fotball-VM.

I går ble Cristiano Ronaldo og Portugal et par hakk for sterke, men vel så opptatt er svenskene av at Ronaldo kanskje skulle vært utvist.

Tidligere Rosenborg-spiller Mikael Lustig hadde langt på vei tatt verdensstjernen ut av kampen, og portugiseren begynte å bli frustrert.

Etter en offside-situasjon, gikk de to spillerne opp i ansiktet på hverandre, og Ronaldo sendte en liten nikk i retning Lustig. Svensken ble stående og holde seg til ansiktet, mens Ronaldo skar grimaser til backen som signal på at han synes Lustig var puslete som ikke tålte litt nærkontakt.

- Det gjorde ikke vondt. Det var mer det at jeg ble sjokkert. Hadde jeg lagt meg ned kan det hende at dommeren hadde gjort noe, men han traff meg jo knapt. Jeg tror nok at Ronaldo var nervøs for at han skulle få strengere straff, sier Lustig ifølge Expressen.

Likevel er Lustig rimelig klar på at han aldri vurderte å kaste seg.

- Hadde jeg gått i bakken og han ikke hadde blitt utvist hadde jeg jo sett ut som en idiot. Jeg legger meg ikke for slikt, sier han.