Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Hadde jeg scoret der, hadde vi vunnet kampen

Kaptein Marit Malm Frafjord ville ikke lobbet om hun fikk en ny sjanse.

KUNNE AVGJORT: Marit Malm Frafjord reiser seg etter sitt mislykkede forsøk på å lobbe balle over Koreas keeper i siste minutt. Foto: BJØRN LANGSEM / DAGBLADET
KUNNE AVGJORT: Marit Malm Frafjord reiser seg etter sitt mislykkede forsøk på å lobbe balle over Koreas keeper i siste minutt. Foto: BJØRN LANGSEM / DAGBLADET Vis mer


LONDON (Dagbladet): Norge - Sør-Korea 27-27.

Marit Malm Frafjord kunne punktert kampen på stillingen 27-26 til Norge i sluttminuttet. Men lobbforsøket ble enkelt plukket ned av den sørkoreanske keeperen, som satte i gang et kontringsangrep som førte til utlikning.

- Hadde jeg scora der, så hadde vi fått to poeng, så enkelt er det, sier Malm Frafjord til Dagbladet.

Tre kvarter etter kampslutt har hun allerede rukket å ergre seg en del ganger over valget om å lobbe.

- Jeg har sett for meg situasjonen ganske mange ganger allerede. Får jeg en sånn sjanse igjen, så håper jeg at jeg ikke lobber i alle fall. Jeg visualiserer at jeg skyter rundt keeper og i mål.

Likevel tar hun ikke på seg all skyld for at Norge ikke fikk med seg begge poengene fra kampen mot gruppelederen.

 - Vi har også andre muligheter. Vi leder med tre mål, og det er for dårlig av oss å slippe dem inn i kampen igjen da. Vi ledet med tre og det var så kort tid igjen at vi skulle kunne kontrollert det inn. De er et godt lag, men jeg synes de fikk litt enkle mål på slutten. Tidligere i kampen måtte de jobbe litt mer for målene sine.

Hun er tross alt glad for ett poeng, som kan bli viktig for å ta seg videre til kvartfinale fra en tett og jevn pulje. En fjerdeplass betyr møte med vinneren i den andre gruppa, som fort kan bli Russland.

- Jeg tenker at Russland er det sterkeste laget i den andre gruppa, men jeg har egentlig ikke sett noe der så jeg har ikke så godt grunnlag for å uttale meg. Men ut fra tidligere mesterskap tror jeg Russland er det sterkeste laget.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media