- Hadde kommet mer til min rett i Real Madrid eller Inter

«Big Sam» føler seg for stor for klubber som Blackburn og Bolton.

FOR STOR FOR BLACKBURN: Blackburn-manager Sam Allardyce mener at han hadde kommet bedre til sin rett i en større klubb enn Blackburn, som Real Madrid eller Inter.Foto: SCANPIX/AFP PHOTO/PAUL ELLIS
FOR STOR FOR BLACKBURN: Blackburn-manager Sam Allardyce mener at han hadde kommet bedre til sin rett i en større klubb enn Blackburn, som Real Madrid eller Inter.Foto: SCANPIX/AFP PHOTO/PAUL ELLIS Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

||| (Dagbladet): En velkjent klisjé i engelsk fotball lyder at ingen - verken spillere eller managere - er større enn klubben de representerer. Det er imidlertid ikke alle som bestandig setter hensynet til arbeidsgiverens beste først.

Et eksempel på det er Blackburn-sjef Sam Allardyce, som vekker oppsikt på «Balløya» med sine uttalelser på pressekonferansen i forkant av møtet med Fulham og Mark Hughes på lørdag.

I likhet med Hughes, som fikk fyken i Manchester City rundt juletider i fjor, lykkes heller ikke Allardyce da han omsider fikk sjansen i en stor Premier League-klubb etter åtte gode år i Bolton.

«Big Sams» Newcastle-prosjekt var over etter bare noen måneder i sjefsstolen på St. James Park da han skilte lag med klubbeier Mike Ashley i januar 2008. Etter et knapt år i de arbeidsløses rekker var det tilbake til middelhavsfarertilværelsen i Nordvest-England - denne gangen i Blackburn.

- Enklere å vinne Allardyce mer enn antyder at han ikke har fått de utfolde seg innenfor de rammebetingelsene han fortjener, og mener selv at han hører hjemme på atskillig større scener enn Reebok Stadium og Ewood Park, som Santiago Bernabeu, Giuseppe Meazza, Old Trafford og Stamford Bridge, for å bruke 55-åringens egne eksempler.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer