- Hadde mange alternativer

Men Martin Borre valgte Start.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): IK Start har kjøpt den danske offensive spilleren Martin Borre fra OB, melder Start på sine egne hjemmesider.


28-årige Borre kan spille både midtbane og spiss og skal være en meget hurtig spiller med god fysikk. Martin Borre ønsket ikke å forlenge kontrakten med sin danske klubb OB og har tidligere spilt for Albertslund, Brøndby og Køge.

-
Jeg er utrolig glad for den tiden jeg har hatt i OB, og det har derfor vært en vanskelig beslutning å ta for meg om ikke å forlenge kontrakten. Jeg har brukt lang tid på å bestemme meg, men jeg er kommet til at jeg ønsker nye utfordringer nå, sier Borre til OBs hjemmeside.

Start har slitt med skader på mange av sine offensive spillere i vår, og trener Stig Inge Bjørnebye beklaget etter gårsdagens hjemmetap for Odd at han har vært tvunget til å bruke ungutta i for stor grad.

Høyrekanten kommer gratis til sørlandsklubben, og forteller til Fædrelandsvennen at han vraket mange tilbud for å spille på Sørlandet til høsten.

- Jeg hadde mange andre alternativer, både i Tyskland og i England. Grunnen til at jeg likevel valgte å gå til Norge, var at Start brant så veldig for meg. De har jobbet i to måneder for å få meg på laget. Det gjorde utslaget, sier Borre til Fædrelandsvennen.

- De referansene jeg har fått er så bra at de egentlig er for gode for norsk fotball, forklarer Start-trener Stig Inge Bjørnebye til NTB om hvorfor klubben ønsket Borre.

Start ligger fjerde sist i Tippeligaen med 13 poeng på 11 kamper.

I SUMPA: Start har plukket lite poeng de siste Tippeliga-rundene. Nå hentes en ny spiss for å score mål. Foto: Scanpix
I SUMPA: Start har plukket lite poeng de siste Tippeliga-rundene. Nå hentes en ny spiss for å score mål. Foto: Scanpix Vis mer
<B>FÅR KONKURRENT:</B> David Nielsen scoret mot Odd i går, men får nå konkurranse fra en ny danske om spissplassen i Start.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer