Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Hadde med seg ni par bukser til Sotsji - nå er alle brukt opp

Buksekrise for Ulsrud & Co.

GJENSYN? Det norske curlinglaget er kjent for sine fargerike curlingbukser. Nå har de allerede brukt de ni parene de hadde med seg til Sotsji, og sliter med å velge par til omkampen mot Storbritannia i morgen. Det er lagets moteansvarlige, Christoffer Svae (høyre) som skal ta det viktige valget. Foto: REUTERS/Ints Kalnins
GJENSYN? Det norske curlinglaget er kjent for sine fargerike curlingbukser. Nå har de allerede brukt de ni parene de hadde med seg til Sotsji, og sliter med å velge par til omkampen mot Storbritannia i morgen. Det er lagets moteansvarlige, Christoffer Svae (høyre) som skal ta det viktige valget. Foto: REUTERS/Ints Kalnins Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Det er krise i den norske curling-leieren, melder NRK.

De norske gutta, med skip Thomas Ulsrud i spissen, har nemlig allerede brukt alle de ni forskjellige bukseparene de hadde med seg til Sotsji. I morgen venter Storbritannia til omkamp, og alle buksene har blitt brukt tidligere i grunnspillet i OL.

- Vi må nok bruke et par på nytt, sier Christoffer Svae, som er lagets moteansvarlige.

Svae må ta beslutningen før kampstart i morgen.

Golf-look? - De andre driter i det, så det er opp til meg. Jeg ser helst at de er litt korte, men jeg tror ikke jeg får overtalt de andre til det. Men jeg tror de korte gjør seg bra, sier Svae til NRK.

Dermed ser det ut som det blir et gjensyn med golf-looken guttene kjørte mot Tyskland.

- Vi får se. Dette går på feelingen når vi kommer i garderoben, sier Svae.

Trener Pål Trulsen har full tiltro til lagets moteansvarlige før det viktige valget.

- Han har kontroll. Alle er inneforstått og vi synes det er ålreit.

Spreke klesvalg Curlinglaget har fått mye oppmerksomhet for sine spreke klesvalg. I januar mente blant annet amerikanske USA Today at vi kunne avlyse OL: De norske curlingherrene hadde allerede vunnet.

Buksene er nå, som i 2010, laget av Loudmouth, som lager golfklær. Før OL i Vancouver var laget misfornøyd med de tradisjonelle buksene de hadde fått utdelt, og de bestilte derfor nye bukser gjennom Loudmouth.

- Det har definitivt forandret livene våre på en måte, sa Christoffer Svae til Washington Post.

Hele Norges coronakart