- Hadde mye å revansjere etter Lyn-kampen

Storbæk slo tilbake.

ULLEVAAL (Dagbladet.no) Etter halvtimen i kampen mot Aalesund rullet Jarl André Storbæk opp på høyrekanten, og slo et presist innlegg som Daniel Fredheim Holm kunne styre inn med pannebrasken til 2-0 til Vålerenga.

Mer kunne det også ha blitt, for Storbæk fikk være svært aktiv offensivt mot et tannløst Aalesund.

- Vi får mye rom og vinner fortjent i dag. Vi spilte en god kamp, sa en lettet Storbæk til Dagbladet.no etter kampen.

I en uke har nemlig Vålerengas høyreback vært en mann med hevn på hjernen. For etter at Lyn feide Oslo-rivalen med blå drakter av banen forrige helg, følte Storbæk at han måtte gjøre opp for seg.

- Jeg hadde en del å revansjere etter Lyn-kampen, forklarte Storbæk etter kampen.

Dagbladet kåret backen til banens beste i kampen, og jaget framover hver gang han så rom på kanten. Fortsetter Storbæk som i denne kampen, er det gode nyheter for landslaget før den viktige Tyrkia-kampen.

- Nå har ikke Hareide tatt ut troppen enda, så vi får jo se om jeg i det hele tatt blir med. Men er jeg i troppen vil jeg jo spille.

Legges innsatsen mot Aalesund til grunns har han i alle fall allerede levert en solid søknad.

REVANSJ: Vålerengas Jarl André Storbæk fikk kjørt seg mot Espen Hoff i Oslo-derbyet forrige uke. I går fikk landslagsbacken revansj mot Aalesund. Foto: Bjørn Sigurdsøn, Scanpix
REVANSJ: Vålerengas Jarl André Storbæk fikk kjørt seg mot Espen Hoff i Oslo-derbyet forrige uke. I går fikk landslagsbacken revansj mot Aalesund. Foto: Bjørn Sigurdsøn, Scanpix Vis mer