SKIFTET PLAN: Alex Ferguson tok ingen sjanser mot Everton etter at City snublet mot Southampton. Foto: REUTERS/Phil Noble/NTB scanpix
SKIFTET PLAN: Alex Ferguson tok ingen sjanser mot Everton etter at City snublet mot Southampton. Foto: REUTERS/Phil Noble/NTB scanpixVis mer

Hadde planen klar før møtet med Everton - så tapte City

Alex Ferguson skiftet mening.

(Dagbladet): Manchester United-manager Alex Ferguson sendte utpå et sterkt lag i møtet med Everton på Old Trafford i går. Det til tross for at laget allerede hadde en ledelse på ni poeng i ligaen, med en kamp mindre spilt.

Til onsdag venter et tøft møte med Real Madrid i Champions League, og Ferguson innrømmer at han hadde planer om å spare en del spillere til den kampen. Men så tapte City for Southampton, og skotten skiftet mening.

- Ja det gjorde jeg. Jeg hadde tenkt å gjøre syv bytter, men når City tapte så tenkte jeg det ville være viktigere å vinne for å gi oss en komfortabel ledelse i ligaen. Vi visste at vi ville være i en fantastisk posisjon om vi vant. Vi kan gjøre bytter senere i sesongen, sier Ferguson ifølge Sky Sports.

En som fikk plass i startoppstillingen var evigunge Ryan Giggs. Han takket for tilliten med å pynte på sin egen utrolige rekord. Waliseren har nå scoret i 23 sesonger på rad i den øverste divisjonen i England.

- Vi har brukt alle superlativene. Han trenger ingen selv fordi arven hans lever videre. Han er et fantastisk menneske, sier Ferguson.

Real Madrid-manager José Mourinho var også tilstede på Old Trafford i går, og han mener at laget hans er klar for oppgaven som møter dem.

- Det er kampen verden venter på, jeg håper vi kan gi United kamp, sier Mourinho ifølge Daily Mail.