PÅ TINDER: Jamie Anderson har røpet at OL-deltakerne er aktive på date-appen Tinder under mesterskapet. Selv måtte hun slette appen før hun tok gull. Foto: Doug Pensinger / Getty Images / AFP / NTB Scanpix
PÅ TINDER: Jamie Anderson har røpet at OL-deltakerne er aktive på date-appen Tinder under mesterskapet. Selv måtte hun slette appen før hun tok gull. Foto: Doug Pensinger / Getty Images / AFP / NTB ScanpixVis mer

«Hadde sex med tre damer under OL og ei på flydoen på vei hjem»

OL er en sexfest, røper utøverne.

(Dagbladet): Tidligere denne uka røpet slopestyle-gullvinner Jamie Anderson (23) at OL-deltakerne er godt over snittet aktive på dating-appen Tinder nå under mesterskapet.

- Det er bare idrettsutøvere. Det er kjempemorsomt. Det er noen søtinger der, sier snowboard-stjernen til US Weekly.

I den forbindelse har Time laget en oversikt over sex gjennom OL-historien på sin nettside. Og skal vi tro magasinet er det mye «på gang» i de ulike OL-landsbyene i Sotsji.

- Ikke forventet - Er det til å tro at OL-deltakerne bruker Tinder - en date-app - i OL-landsbyen? Dette er overhodet ikke forventet. Hvorfor vil verdens beste utøvere, i sin beste fysiske form, med masse endorfiner å drepe og kalorier å brenne - som alle er tvunget til å bo på en begrenset plass - være så interesserte i denne utenfomfaglige aktiviteten, spør magasinet.

Time oppsummerer sex gjennom OL-historien slik:

Sotsji 2014: Tinder-bruken er - etter det man skulle tro - frenetisk. I tillegg rapporteres det om at 100 000 kondomer har funnet vei til de ulike OL-landsbyene.

London 2012: Sommer-OL for snart to år siden var at det heite slaget, skal man tro alle historiene som kom ut.

POPULÆR FYR: Breaux Greer skadet seg under OL i Sydney, men fikk brukt spydet likevel. Foto: Cornelius Poppe / NTB SCANPIX
POPULÆR FYR: Breaux Greer skadet seg under OL i Sydney, men fikk brukt spydet likevel. Foto: Cornelius Poppe / NTB SCANPIX Vis mer

Under London-OL meldte blant annet Mirror at homse-appen Grindr krasjet fordi så mange tok den i bruk i deltakerlandsbyen samtidig.

Daily Mail skrev en ellevill sexsak, og spekulerte i om London-OL var de frekkeste lekene noensinne. Avisa pekte på at alle utøverne hadde fått én kondom per dag under OL.

Forbes stilte spørsmålet «Hvem vil vinne sex-OL?». Svaret var Durex.

- Jeg har sett folk ha sex utendørs (i OL-landsbyen) sa USAs fotballkeeper Hope Solo til ESPN.

Vancouver 2010: ESPN rapporterte at seks utøvere hadde en orgie i en badestamp rett utenfor OL-landsbyen.

Beijing 2008: Tidligere bordtennisspiller Matthew Syed skrev i en artikkel for The Times at det var en «sexfest» midt i Beijing.

SEX MED EN KJENDIS: USAs fotballkeeper Hope Solo har fortalte at hun hadde sex med en kjendis under OL, men vil ikke røpe hvem. Foto: AFP PHOTO / ROBERT MICHAEL / NTB Scanpix
SEX MED EN KJENDIS: USAs fotballkeeper Hope Solo har fortalte at hun hadde sex med en kjendis under OL, men vil ikke røpe hvem. Foto: AFP PHOTO / ROBERT MICHAEL / NTB Scanpix Vis mer

Det ble også rapportert at myndighetene i Beijing distribuerte mer enn 400 000 kondomer til hoteller i OL-byen. En fjerdedel av dem var visstnok til deltakerne.

Hope Solo sa til ESPN i 2012 at hun hadde «sex med en kjendis» i Beijing, men hun ville ikke røpe hvem.

Salt Lake City 2002: Det ble, ifølge New York Times, gjennomført protester i mormonerbyen da det ble kjent at OL-sjefene ville dele ut gratis kondomer til utøverne.

Sydney 2000: Den amerikanske spydkasteren Breaux Greer, sa til ESPN at han hadde seg med tre damer hver dag under OL - to av dem var deltakere og en var en turist.

Han måtte forlate mesterskapet på grunn av en kneskade, men fikk jaggu hatt seg på flydoen på vei hjem til California også.

Lillehammer 1994: Alpinisten Carrie Sheinberg fortalte ESPN at to tyske bobsleigh-deltakere tilbød henne gullmedaljene sine for «andre tjenester». Hun svarte «takk, men Tommy Moe har en medalje, jeg leker med hans».

Barcelona 1992: Bordtennisspilleren Matthew Syed sa at han «hadde mer sex i løpet av de to og en halv ukene OL varte enn det han hadde hatt gjennom livet så langt før mesterskapet».

Det var forøvrig i Barcelona at man begynte å gi ut ut kondomer til deltakerne for å oppfordre til trygg sex.

Seoul 1988 Det ble funnet så mange brukte kondomer på taket på OL-lokalene at IOC forbød utendørssex.

OL-KONDOMER: De tyske utøverne i Sydney-OL fikk to kondomer med seg i bagen til lekene i 2000. Foto: REUTERS/ Kai Pfaffenbach
OL-KONDOMER: De tyske utøverne i Sydney-OL fikk to kondomer med seg i bagen til lekene i 2000. Foto: REUTERS/ Kai Pfaffenbach Vis mer