MÅLLØST: Ingen av lagene klarte å score i lørdagens Bundesliga-kamp mellom Bayern München og Hoffenheim, men blant de 30 000 tilskuerne på Rhein-Neckar-Arena på lørdag var det i det minste ett høydepunkt. Her stopper Bayern-keeper Manuel Neuer Hoffenheims Ryan Babel. Foto: Uli Deck/EPA
MÅLLØST: Ingen av lagene klarte å score i lørdagens Bundesliga-kamp mellom Bayern München og Hoffenheim, men blant de 30 000 tilskuerne på Rhein-Neckar-Arena på lørdag var det i det minste ett høydepunkt. Her stopper Bayern-keeper Manuel Neuer Hoffenheims Ryan Babel. Foto: Uli Deck/EPAVis mer

Hadde sex på tribunen under Bayern München-kamp

Fotballkampen endte 0-0, men på tribunen ble det scoret både før og etter pause.

(Dagbladet): Et kvarter ut i det som åpenbart må ha vært en kjedelig Bundesliga-kamp mellom Bayern München og Hoffenheim, fant et par ut at noe måtte de finne på for å fordrive tiden.

Det er goal.com som siterer den tyske avisa Bild på at paret ble fotografert mens de lot det stå til.

- De hadde absolutt ingen hemninger. De bare dro ned buksene og kjørte på, sier fotografen til Bild.

- Folkene rundt dem ble tilsynelatende ikke forstyrret.

Danske Ekstra Bladet har fattet interesse for saken, og linker til en bildeserie av de freidige paret.

Det tok likevel ikke lang tid før stadion-ansatte avbrøt akten. Likevel: Kort tid etter at andre omgang var i gang, startet også andre runde for det lystne paret.

Da hadde de stadion-ansatte fått nok, og lempet paret ut portene under trussel om at de ville bli politianmeldt for usømmelig opptreden.