- Hadde skjønt det hvis vi hadde kjørt klubben på ræv

Mjelde lei Brann-kritikk.

(Dagbladet.no): Ifølge Bergens Tidende skal kjemien mellom Brann-trener Mons Ivar Mjelde og Martin Andresen være dårlig. Konflikten mellom treneren og kapteinen skal ifølge avisa være årsaken til at Andresen forlater Bergen etter sesongslutt.

Brann-treneren stiller seg uforstående til Brann-kritikken. Han viser til resultatene i Bergen. 

– Jeg hadde skjønt det om vi hadde kjørt klubben på ræv, men verdiskapningen i klubben fra den dagen vi tok over til i dag har vært enorm. Og jeg vil gjerne vite den halvannetårsperioden der Brann har vært oftere på førsteplass enn det vi har vært nå, sier han.

Martin Andresen synes Brann har gjort en ok sesong hittil. Overfor Bergens Tidende antyder han at forholdet til trener Mjelde ikke er så dårlig likevel.

- Vi har et fint forhold, vi. Så vidt jeg kan se er ingenting forandret, sier Andresen.

30-åringen beholder kapteinsbindet ut sesongen, tross den angivelige konflikten med treneren.

- Jeg har ingen problemer med at Martin er kaptein ut sesongen. De siste dagers skriverier endrer ikke på det. Vi er blitt enig om å dra lasset sammen, og ønsker det samme, sier Mjelde til Bergens Tidende.

DISKUSJON: Mons Ivar Mjelde og Martin Andresen snakker ofte sammen etter kamp. Her etter seieren mot Odd Grenland i Skien tidligere i år. Foto: Birte Ulveseth, Scanpix
DISKUSJON: Mons Ivar Mjelde og Martin Andresen snakker ofte sammen etter kamp. Her etter seieren mot Odd Grenland i Skien tidligere i år. Foto: Birte Ulveseth, Scanpix Vis mer
- Hadde skjønt det hvis vi hadde kjørt klubben på ræv