Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Hadde sluppet inn fire mål på 17 ligakamper. I kveld ble Bayern ydmyket

Slapp inn fire mot Wolfsburg.

• Wolfsburg - Bayern Munchen 4-1 (2-0)

(Dagbladet): Bayern München hadde bare tapt to ligakamper under Pep Guardiolas ledelse. Men i kveld fikk serielederen smekk på pungen av et svært oppofrende Wolfsburg.

De grønnkledde tok tidlig ledelsen da Bas Dost satte en pasning fra den tidligere Chelsea-spilleren Kevin de Bruyne i mål. Samme mann doblet ledelsen like før pause.

Den andre omgangen starter med at de Bruyne kontret inn 1-3 på en herlig overgang. Bayerns høye forsvarslinje ble totalt tatt på senga.

Minuttet seinere reduserte Juan Bernat for Bayern- og da trodde de fleste at det var kamp igjen.

Men de Bruyne ville det annerledes. 70 minutter var spilt da belgieren vendte av Dante i boksen og banket ballen i krysset.

Lekent. Lett.

Sjokkerte Bayern-fans måtte bare gni seg i øynene. Laget hadde bare sluppet inn fire mål på 17 ligakamper før kveldens kamp.

Wolfsburg ligger på andreplass i Bundesligaen. Avstanden opp til Bayern er åtte poeng - men det viktigste: Avstanden ned til Leverkusen på tredjeplass er nå ti poeng.