Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

-Hadde spilt meg selv banker

Kolle er helt enig med spillerne.

EN ENER. French Destiny ledet hele veien og vant lett på Bjerke sist. Lørdag er hesten storfavoritt i V75-omgangen på Biri. Foto: HESTEGUIDEN.COM.
EN ENER. French Destiny ledet hele veien og vant lett på Bjerke sist. Lørdag er hesten storfavoritt i V75-omgangen på Biri. Foto: HESTEGUIDEN.COM. Vis mer

Klikk her og grip sjansen til å vinne 38 millioner!

Jøss ja,
jeg skjønner det godt.
Jeg hadde satset på hesten  som banker selv, om jeg skulle spilt.

Det sier toppkusk Lars Anvar Kolle om vinnersjansen til French Destiny i det første V75-løpet på Biri lørdag.

-Det ser veldig bra ut med tanke på spor og form på hesten. Hesten har også blitt bedre på startsiden, forteller Kolle.
-Normalt får min hest teten. Fabian As er rask den også, men jeg tror jeg kan slå den fra dødens. Om den skulle komme seg forbi min hest. Men det tror jeg ikke han greier. Jeg er mer redd for One More Flight, som er en bra hest. Den måtte gå utvendig for oss på Bjerke, sier Kolle.
French Destiny var godt foran i mål i det løpet.

-Øreproppene i

French Destiny er god i begge ender av løpene. Det gir triumfer.
-Han avsluttet 1.11,5 de siste 500 metrene med øreproppene i. Ja, det er en solid vinnersjanse, sier Lars Anvar Kolle.

Fransk og amerikansk

Det er en interessant stamme i French Destiny. Kombinasjonen er fransk styrke og amerikansk speed. Faren Love You er franskfødt og mora Fling er etter avlslegenden Speedy Crown og født i Statene.
-Love You er en hest fra Dubois, og her er det noe amerikansk blod fra før også, kompletterer Kolle.
Han kan faget sitt og er også godt inne i blodlinjene.

-Kan vinne på en god dag

Kolle skal kjøre tre andre hester. Og det kan gå bra, om det klaffer for fullt.

-Jerker Vinn V.H. er god de dagene det stemmer for ham. Han er avhengig av dagsform. Og han må heller ikke foran for tidlig. Da kan han bremse. Som han gjorde da han ga fra seg seieren for meg sist jeg kjørte.

Ellestad Hero kan også ende langt framme. Men jeg må kjøre ham i rygger over denne distansen. Han var litt dårlig jobbet på forhånd sist. Jeg håper han er forbedret på lørdag. Og jeg håper han kan gå uten sko foran. Da fungerer han best.

Gullgruva er som hun er. Hun er i form, men det er ingen enkel sak å få henne først i mål, sier Kolle.
Han greide det i hoppas nest siste start. Men det skyldtes like mye at ingen av hestene rundt henne hadde noen seiersvilje heller.

Lur kusk

Torsdag viste Kolle solid kuskeform. Han leverte taktikk fra øverste hylle da han vant med hesten Digital Recorder. Han tok teten og fikk championkusk Eirik Høitomt bak seg med løpets favoritt Invisible Power. Det er ledig innerspor på Klosterskogen. Derfor slapp Kolle føringen. Høitomt ville likevel fått åpning, da hesten utvendig for lederen ble sliten i den siste svingen. Men det så Kolle og tok opp sin hest, slik at Høitomt ble stengt på nytt. Kolle styrte inn i det ledige sporet og spurtslo lederen. Høitomt fikk fritt fram for seint til å rekke fram.

Den selvtilliten en slik kuskeprestasjon gir, har Kolle med seg foran løpet med den store V75-favoritten French Destiny.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling