- Hadde vært mye kjipere om jeg ikke hadde prøvd

Kjersti Tysse-Plätzer gikk for gull, men endte med disk.

MEDALJEDRØMMEN KNUST: Kjersti Tysse Plätzer sammen med mannen Stephan Plätzer etter kvinnenes 20 km kappgang under VM i friidrett i Berlin søndag. Tysse ble disket i sitt siste store mesterskapsløp og kom ikke til mål.
Foto: Cornelius Poppe / SCANPIX
MEDALJEDRØMMEN KNUST: Kjersti Tysse Plätzer sammen med mannen Stephan Plätzer etter kvinnenes 20 km kappgang under VM i friidrett i Berlin søndag. Tysse ble disket i sitt siste store mesterskapsløp og kom ikke til mål. Foto: Cornelius Poppe / SCANPIX Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

BERLIN (Dagbladet): Det var ikke slik superveteran Kjersti Tysse-Plätzer hadde sett for seg avsalutningen på en fantastisk idrettskarriere; stokk stiv, fragått og disket.Men etter noen få tårer, en haug med sympati-klemmer og mange oppmuntrende ord, taklet hun også det på sin sedvanlige positive måte.

- Jeg var mer skuffet for ti minutter siden enn jeg er nå, så dette går seg til. Men klart det er kjipt, sier Kjersti etter å ha fått skfitet på seg tørre klær og summet seg litt.

Tok sjansen- Hadde jeg stått her, disket og slått, uten virkelig å ha prøvd, ville det vært mye verre enn det er nå. For jeg prøvde. Jeg prøvde virkelig. Jeg hadde veldig lyst til å bli verdensmester, og da må en satse. Derfor tok jeg sjansen på å bli med russerne da de begynte å gå fort. Det gikk litt vel fort, og jeg ble stiv og klarte ikke å følge Olga Kaniskina. Likevel maktet jeg å fortsette og fortsette og fortsette, helt til det røde kortet kom.Kjersti ble tatt ut av konkurransen bare noen kilometer før mål, etter tre advarsler. Dommeren som ga henne det røde kortet, viste med et overtydelig kropsspråk at han beklaget at han måtte diske henne.Kjersti ville endt på en femte eller sjetteplass.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer