- Hadde ventet mer respekt

David Beckham er fortsatt overrasket over at Manchester United ville kvitte seg med ham.

Han tjener 50 millioner kroner i Real Madrid før bonusene regnes inn, men selv om både de sportslige og økonomiske betingelsene er helt på topp, sier han i et TV-intervju med ITV at han var overrasket over at Manchester United ville la ham gå.

- Ikke et øyeblikk trodde jeg det ville skje. Jeg var virkelig overrasket og opprørt over overgangen, rett og slett fordi jeg har ofret meg helt for United i årevis, sier Beckham i TV-dokumentaren.

Han kom til Manchester United som skolegutt og har gått hele læretiden sin i klubben. Det var også der han vokste til å bli den største stjernen i engelsk fotball, men den tiden er forbi for lengst, for han kom i krangel med manager Alex Ferguson, og plutselig var han solgt til spansk fotball.

- Ferguson har ikke ringt meg en eneste gang. Vi har knapt nok snakket sammen etter overgangen. Vi møttes i en begravelse og snakket i fem minutter, men det er også alt. For å være helt ærlig trodde jeg aldri det ville bli slik, sier Beckham.

- Jeg hadde nok ventet en del mer respekt etter å ha vært i klubben i så mange år, legger han til.

Den engelske landslagskapteinen sier også at flyttingen til Spania sammen med kona Victoria og sønnene Brooklyn og Romeo har vært både slitsom og stressende.

(NTB-AFP)<å>

SNAKKER IKKE: David Beckham pleide å se på Alex Ferguson som en farsfigur. Etter overgangen til Real har han bare snakket med gamlemanageren en gang - i en begravelse.