BRUTAL BEHANDLING: Heidi Løke fikk seg en god latter da hun fikk se bildene Dagbladets fotograf tok av brytekampene på linja under gårsdagens kamp mot Kroatia.
BRUTAL BEHANDLING: Heidi Løke fikk seg en god latter da hun fikk se bildene Dagbladets fotograf tok av brytekampene på linja under gårsdagens kamp mot Kroatia.Vis mer

- Hæhæhæ! Herregud, de drar jo av meg sports-behåen

- Dere har ikke bilder av det? spør Løke.

SAO PAULO (Dagbladet): Heidi Løke scoret åtte mål for andre kamp på rad da Norge i går slo ut Kroatia i kvartfinalen i VM.

Det ble mange tøffe dueller på streken for Györ-spilleren. Dagbladets fotograf Bjørn Langsem fanget noen av dem med kameraet, og i dag fikk Løke se noen av bildene.

- Oi! Hæhæhæhæ! Herregud, de drar av meg sports-behåen, jo! utbryter Løke da hun får se seg selv i hendene på to kroatiske forsvarere.

STRUPETAK: - Oi! Hæhæhæhæ! Herregud, de drar jo av meg sports-behåen, jo, sier Løke om dette bildet. Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet.
STRUPETAK: - Oi! Hæhæhæhæ! Herregud, de drar jo av meg sports-behåen, jo, sier Løke om dette bildet. Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet. Vis mer

- Det var to ganger jeg hadde behåen over puppene. Jeg er glad ikke det kom med på noen bilder, altså. Får håpe at du ikke har det, sier Løke til fotografen.

- Må man rett og slett ty til vold for å stoppe deg?

- Ja, tydeligvis måtte de det der i alle fall.

- Ser dette mer brutalt ut på bilder enn du opplever det der og da?

- Jeg skal innrømme at det var noen tøffe taklinger der i går. Jeg fikk et par slag i ansiktet. Det var tøft, men det er sånn det skal være. Vi spiller tross alt et VM.

Og råsterke Løke trives tross alt når hun kan dele ut og ta imot litt juling.

RÅTASSER: Kristina Penezic ( t.v) og Andrea Seric (liggende) etter å fått Løke i bakken.  Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet.
RÅTASSER: Kristina Penezic ( t.v) og Andrea Seric (liggende) etter å fått Løke i bakken. Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet. Vis mer

- Jeg synes det er de kampene det er gøy å spille. Altså, jeg synes det er gøy å spille alle kamper, men det er gøy når det er ekstra dueller.