Hæstad: - Jeg har fortsatt litt vondt i foten

Uvisst om han spiller mot Sandefjord.

(Dagbladet.no): Det er fortsatt uvisst om midtbanestjernen til Start kan spille Tippeligakampen mot Sandefjord på mandag. 22-åringen fra Kristiansand kjenner fortsatt litt til smertene i foten.


- Jeg kjenner ikke intenst smerte lenger, men det gjør fortsatt litt vondt. Vi skal ta en medisinsk vurdering på mandag for å se om det er forsvarlig eller ikke å spille kampen, sier Hæstad til Dagbladet.no.

Likevel er han optimistisk, for lørdag formiddag klarte han for første gang på lenge å følge hele Start-treningen.

Men beskjedne Hæstad legger til at det ikke er sikkert at trener Tom Nordlie vil bruke han, selv om han blir friskmeldt.

- Det er jo ikke sikkert at jeg får spille, for jeg har jo ikke spilt kamp på to-tre uker. Men jeg har lyst til å spille - og prøve å bidra for laget på banen, sier han.

Tom Nordlie håper at Hæstad er spilleklar på mandag, men sier at det ikke er noe automatikk i at han i så fall stiller i startrekka.

- Jeg må snakke med fysioterapeuten, og så må vi se hvordan han reagerer på dagens trening. Hvis det medisinske er i orden, kommer jeg til å vurdere om treningsgrunnlaget hans er godt nok etter skadeavbrekket, sier treneren.

AVGJØRELSEN TAS MANDAG: Først da blir det klart om Hæstad spiller mot Sandefjord.