FIKK IKKE SPILLE: Kristofer Hæstad var ifølge TV2 en av Vålerengas aller best betalte spillere -  uten å bli brukt på banen. Foto: Ned Alley / NTB scanpix
FIKK IKKE SPILLE: Kristofer Hæstad var ifølge TV2 en av Vålerengas aller best betalte spillere - uten å bli brukt på banen. Foto: Ned Alley / NTB scanpixVis mer

Hæstad kjøpt ut av VIF-kontrakten

En av klubbens best betalte.

Kristofer Hæstad er ferdig i Vålerenga, melder TV 2.

Ifølge TV-kanalen har Oslo-laget kjøpt spilleren ut av kontrakten.

30-åringen har dermed spilt sin siste kamp for de blå. Hæstad signerte femårskontrakt med VIF i 2011.

I en pressemelding bekrefter Vålerenga at Hæstad gir seg - fra 1. juni.

- Mitt valg om å avslutte kontrakten med Vålerenga Fotball har ikke vært noen enkel beslutning for meg. Jeg har det siste året fått mindre spilletid totalt sett, blant annet på grunn av flere skadeavbrekk. Klubben sliter også økonomisk, og det må sikkert tas noen vanskelig valg framover i forhold til økonomien, sier Kristofer Hæstad til klubbens hjemmeside.

Hæstad har ikke fått spille for Vålerenga i årets eliteserie. VIF sliter økonomisk og jobber med å kutte kostnader.

Stig-Ove Sandnes, daglig leder i Vålerenga Fotball, sier i pressemeldingen at Doffens velg beviser at midtbanespilleren setter klubben foran seg selv.

- Kristofer er en stor spiller og et flott menneske. Kristofer har vært i Vålerenga i mange år, og han har i alle disse årene vært det naturlige samlingspunktet, både på og utenfor banen. I de fleste av disse årene har «Doffen» også vært den naturlige kapteinen og leder av spillerutvalget, sier Stig-Ove Sandnes, daglig leder i Vålerenga Fotball i pressemeldingen.

(NTB/Dagbladet)