Hæstad og Strand frykter tid på sidelinja

Landslagsduoen sjekkes i dag.

ÅRÅSEN (Dagbladet.no): Kristofer Hæstad fikk en vridning i beinet etter bare minutter av gårsdagens kamp, og måtte bytte. Inn for Doffen kom Lars Iver Strand, men heller ikke han kunne fullføre kampen. I løpet av dagen håper de to å finne ut hvor lenge de må regne med å sitte på sidelinja.

- Jeg kjente det smalt til i låret da jeg sendte en pasning fram mot Moa, og skjønte vel med en gang at jeg ikke kunne fortsette. Så scoret vi, og da håpet jeg å kunne løpe den av meg, men jeg skjønte fort at det var nytteløst, sier Strand til Dagbladet.no om skaden han pådro seg ti minutter inn i andre omgang.

I dag håper både Hæstad og Strand på svar fra det medisinske apparatet, og enn så lenge velger den tidligere Tromsø-spilleren å se lyst på det.

- Jeg er optimistisk og kommer til å gjøre det jeg kan for å bli klar. Vi har en kjempekamp mot Rosenborg til helga, og den vil jeg rekke, sier Strand.

SPAGATEN: Vålerengas Kristofer Hæstad sklir i duell med LSKs Magnus Myklebust. Foto: Arnt E. Folvik
SPAGATEN: Vålerengas Kristofer Hæstad sklir i duell med LSKs Magnus Myklebust. Foto: Arnt E. Folvik Vis mer
Hæstad og Strand frykter tid på sidelinja
AU! Doffen tar seg straks til det venstre låret, tydelig med store smerter.
UNDERSØKES I DAG: Skadene til Hæstad og Lars Iver Strand skal undersøkes nærmere i dag. I verste fall er de to midtbanespillerne ute av spill i flere uker.