Hafslund møtte opp på Åråsen. Truet med å ta strømmen

Skyldte «flere hundre tusen» kroner.

TRØBBEL: Magnus Haglund og LSK sliter økonomisk. På mandag var det like før Hafslund tok strømmen på Åråsen. Foto: Audun Braastad / NTB scanpix
TRØBBEL: Magnus Haglund og LSK sliter økonomisk. På mandag var det like før Hafslund tok strømmen på Åråsen. Foto: Audun Braastad / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Før helga ble det klart at Lillestrøm mangler minst fem millioner i kontanter for å komme seg gjennom regningsbunken før sommeren.

Det ble enda tydligere mandag da Hafslund troppet opp på døra på Åråsen og truet med å stenge av strømmen om klubben ikke gjorde opp for seg. Det skriver VG i dag.

Det skal har vært snakk om en regning på «flere hundre tusen» kroner som ikke var betalt.

- Avverget i siste liten Lillestrøm spilte mandag en treningskamp mot Stabæk. Daglig leder i klubben, Anita Westby, sier til avisa at kampen en stund hang i en tynn tråd.

- Vi fikk avverget det i siste liten. jeg var på en fotballskole og var ikke selv tilstede. Jeg fikk bare en telefon om at Hafslund sto her, og at vi var nødt til å betale det vi skyldte. Takket være midlene vi har fått inn den siste tiden, klarte vi å gjøre opp for oss. Det var snakk om flere hundre tusen kroner, sier Anita Westby.

Men kanarifuglene er fortsatt ikke i mål. Selv etter en lengre periode med nedskjæringer, oppsigelser og lønnskutt sliter klubben med å skrape sammen det som trengs for å oppfylle sine økonomiske forpliktelser.

Mangler 15 millioner Westby sier at innsamlingsaksjonen #vierlsk hjelper på, men at det fortsatt er mye som gjenstår for at de skal komme seg igjennom sesongen helskinnet.

- Jeg tror kanskje ikke folk har tatt innover seg hvor alvorlig det er. Vi har ingen redning klar. Styret har laget en prioriteringsliste for hvem vi skal betale først for å holde driften flytende. Så prøver vi så godt det lar seg gjøre å ha en dialog med de vi skylder penger. Vi trenger 15 millioner kroner for å komme oss gjennom året, sier Westby.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer