Hagen åpner for 2010-VM

Er ønsket av Hareide.

Erik Hagen setter nå døra på gløtt for VM i 2010. Da er han 35, men han har fått beskjed fra landslagssjef Åge Hareide om at han er ønsket videre, skriver Ringerikes Blad.

- Jeg pratet med Åge (Hareide) etter Malta-kampen. Han sa da at han gjerne ville ha meg med videre. Det satte jeg pris på, men jeg får se det litt an hvor jeg havner, sier Erik Hagen til Ringerikes Blad.

Den tidligere VIF-stopperen sier landslaget er aktuelt for ham så lenge han er ønsket av Hareide, og at det vil være galt å si nei så lenge ingen erstatter er klar.

I intervjuet med lokalavisa forteller russlandsproffen at han er veldig klar for klubbskifte. Han ser på sjansen til å få spille for Zenit mot Everton i Uefacupen i morgen kveld som lik null.

Helst ønsker han seg til et lite land, 32-åringen er lei av de lange reisene i Russland.

- Om jeg skal fortsette på landslaget vil det være en fordel å spille i et lite land, sier Panzer og antyder at Østerrike eller Nederland frister.

En retur til norsk fotball kan også være aktuelt.

- Jeg har ikke hørt noe fra Rosenborg. Nå det gjelder Vålerenga, vet alle hvor jeg står, sier Hagen.

SCORET MOT TYRKIA: Erik Hagen åpner for å fortsette på landslaget i tre år til. Kanskje vi får se flere Panzer-brasser på Ullevaal? Foto: Arnt E. Folvik
SCORET MOT TYRKIA: Erik Hagen åpner for å fortsette på landslaget i tre år til. Kanskje vi får se flere Panzer-brasser på Ullevaal? Foto: Arnt E. Folvik Vis mer

Rune Hauge er Hagens agent. Ifølge midtstopperen har agenten fortalt om mye interesse.