Klassisk sprint i langrennverdenscupen:

Hågen Krogh klarte ikke matche Justjugov - kapret andreplassen

Sindre Bjørnestad Skar ble nummer tre.

Lillehammer  20161204.
World Cup langrenn 15 km klassisk jaktstart for menn. Finn Hågen Krogh i aksjon under verdenscuprennet i langrenn på Lillehammer søndag.
Foto: Jon Olav Nesvold / NTB scanpix
Lillehammer 20161204. World Cup langrenn 15 km klassisk jaktstart for menn. Finn Hågen Krogh i aksjon under verdenscuprennet i langrenn på Lillehammer søndag. Foto: Jon Olav Nesvold / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

DAVOS/OSLO (Dagbladet): Martin Johnsrud Sundby hadde ikke planlagt å kjempe veldig hardt for en plass i kvartfinalene i klassisk sprint i Davos i dag, men heller ta det som trening foran Tour de Ski.

Derfor var det ingen overraskelse at det var de andre gutta som fikk kjempe om finaleplasser.

Seks nordmenn tok seg til kvartfinalene, tre av dem tok seg til finalen: Finn Hågen Krogh, Sindre Bjørnestad Skar og Emil Iversen.

Trønderen Iversen var ikke spesielt optimistisk foran verken semien eller finalen. Til TV 2 lovet han før finalen å gi alt, men mente det norske folket ikke kunne «forvente en dritt» i finalen.

Sergey Ustiugov sparte på kreftene i starten av sprintfinalen for herrene, men lå foran. Finn Hågen Krogh lå i ryggen på ham, mens de to andre norske gutta la seg bak. Det var nok bra av Krogh, for etter halvannet minutt rykket russeren fra.

Ustiugov var nær å ryke ut tidligere i dag, men slo virkelig tilbake i finalen. For selv om Krogh lå i ryggen på russeren hele veien, klarte ikke sistnevnte å matche russerens fart og styrke.

Dermed ble Hågen Krogh nummer to. Bak fulgte Sindre Bjørnestad Skar.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer