Hagen usikker på Wigan-framtida

- Jeg har slitt med selvtilliten.

Erik Hagen har fått lite tillit i Wigan. Midtstopperen vet ikke om klubben vil benytte seg av kjøpsopsjonen i kontrakten hans.

- Vi har ikke fått snakket med Wigan om det foreløpig. Og vi er nødt til å ha det på plass i løpet av 10-12 dager, sier agent Torgeir Knutsen til VG.

Hagen ble hentet til Wigan på lån fra russiske Zenit St. Petersburg i januar, men har kun spilt én kamp for A-laget. Låneavtalen kan ende i en permanent overgang etter sesongen, men Hagen er usikker på om han får bli.

- Jeg vet ikke hva som skjer ennå. Det har ikke vært enkelt for meg de siste månedene. Jeg kom for å spille, men har slitt med selvtilliten og å komme i gang, sier Hagen til Wigan Evening Post.

Wigan kom på 14. plass i Premier League denne sesongen.

(NTB)

PANZER-BRASSE: Erik Hagen scorer mot Tyrkia på Ullevaal i november. Nå er han usikker på framtida i Wigan, der han bare har spilt én kamp i vårsesongen. Foto: Cornelius Poppe, Scanpix
PANZER-BRASSE: Erik Hagen scorer mot Tyrkia på Ullevaal i november. Nå er han usikker på framtida i Wigan, der han bare har spilt én kamp i vårsesongen. Foto: Cornelius Poppe, Scanpix Vis mer
Hagen usikker på Wigan-framtida