Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Hagens Zenit vil flytte ligakamp til London

Russisk toppkamp i England?

Erik Hagens Zenit St. Petersburg og FC Moskva ønsker å spille ligakamp i London for å øke oppmerksomheten rundt russisk fotball.

- Vi må reklamere for ligaen, lagene og spillerne. Kampen vår mot de regjerende ligamesterne kan få stor oppmerksomhet i London ettersom det bor tusenvis av russere i England, sier Moskva-president Jurij Belous.

Ifølge Belous er samtalene i gang med Zenit, og det ser ut til at kampen vil bli spilt på Chelseas hjemmebane Stamford Bridge. Den engelske eliteserieklubben eies av russiske Roman Abramovitsj.

- Vi mener dette prosjektet kan være veldig interessant for den russisk ligaen, legger klubbpresidenten i Moskva til.

(NTB)

VIL TILBAKE TIL ENGLAND: Erik «Panzer» Hagen i aksjon borte mot Everton og Victor Amichebe i Uefa-cupen i desember. Nå ønsker russerne å spille seriekamp i London. Foto: Reuters/Scanpix
VIL TILBAKE TIL ENGLAND: Erik «Panzer» Hagen i aksjon borte mot Everton og Victor Amichebe i Uefa-cupen i desember. Nå ønsker russerne å spille seriekamp i London. Foto: Reuters/Scanpix Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media