Hagi raser mot dommerne

Romanias superstjerne Georghe Hagi raser mot dommerstanden etter å ha blitt vist det røde kortet for filming i gårsdagens kvartfinale mot Italia.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Hagi pådro seg sitt andre gule kort i løpet av fem minutter da han gikk overende i feltet etter en duell med Gianluca Zambrotta. Tv-bildene viste med all sannsynlighet at dommer Melo Pereira gjorde rett, men den 35-årige veteranen var langt i fra enig.

- Det er en skandale at jeg fikk to gule kort. Selv om du hadde sittet i et fly ville du sett at det var straffe. Italieneren skulle hatt rødt kort, ikke jeg, sa en rasende Hagi ifølge Reuters.

Den rumenske kapteinen fortsatte med å kritisere den generelle standarden på internasjonale toppdommere.

- Hvorfor bryr vi oss egentlig med å komme hit. Det er ikke rettferdig når vi blir ranet på denne måten. Det er ikke bare snakk om ett straffespark vi ikke har fått, men hele fem i løpet av mesterskapet. På dette nivået skal ikke dommerne gjøre slike feil fortsatte Hagi som tross fire gule og ett rødt kort på tre kamper var fornøyd med hva han hadde vist i sitt siste store mesterskap.

- Dette var slutten på min landslagskarriere men jeg er likevel ikke trist. Det som er viktig nå er at Romania har vist at de er et godt lag med mange talentfulle spillere for fremtiden, sa Georghe Hagi.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer