Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Haglund klar for Elfsborg

Vender tilbake til Sverige.

TIL ALLSVENSKAN: Magnus Haglund gleder seg til å ta fatt på en ny periode som trener i svenske Elfsborg.
Foto: Terje Bendiksby / NTB scanpix
TIL ALLSVENSKAN: Magnus Haglund gleder seg til å ta fatt på en ny periode som trener i svenske Elfsborg. Foto: Terje Bendiksby / NTB scanpix Vis mer

Magnus Haglund gleder seg til å ta fatt på en ny periode som trener i svenske Elfsborg.

Helt siden forrige uke har mye tydet på at svensken skulle ta over den svenske klubben. Onsdag bekreftet seriemesteren fra 2012 at 41-åringen tar over klubben.

- Når Elfsborg kom på banen for fullt, kjentes det helt rett for meg. Jeg har et veldig stort hjerte for klubben, sa Haglund til klubbens hjemmeside.

Han overtar etter Klas Ingesson. Han gikk bort 29. oktober etter at han i 2009 ble rammet av kronisk blodkreft. Ingesson skal ha utpekt Haglund som sin arvtaker.

- Klas og jeg hadde mye kontakt på slutten, og hans ønske var at jeg skulle ta jobben. Det er en ære for meg at han ville det og å få ta over etter Klas, sa Haglund.

Dette blir svenskens annen periode i klubben. Han trente også klubben fra 2004 til 2011.

- Det kjennes fantastisk at Magnus nå kommer «hjem» til Elfsborg igjen. Han har hatt tre fine år i Lillestrøm der både klubb og supportere ville ha han med videre, sa Elfsborgs leder, Bosse Johansson.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling