- Haha, nå prøver han bare å få meg til å være snill mot han i morgen...

Svensk stjerne mener Ardian Gashi er best i Sverige.

STOCKHOLM (Dagbladet): Ardian Gashi starter ikke for Norge i privatlandskampen mot Sverige i morgen. Det er svenskenes stjerne Anders Svensson glad for.

Den tidligere Southampton-spilleren som nå spiller i Elfsborg er imponert over hvor god nordmannen er for den svenske serielederen Helsingborg.

- Ardian Gashi er kanskje Allsvenskans beste spiller. Jeg synes han er utrolig dyktig. Om han ikke starter for Norge, så forstår jeg ingen ting, for han kan tilføre laget mye, sier Anders Svensson til Dagbladet.

- Prøver å psyke meg ut Når han får høre Svenssons ros, så bryter Gashi ut i latter.

- Nå prøver han å psyke meg ut, hehe. Anders er 37 år gammel og er fantastisk. Jeg har lært veldig mye av han og er imponert over måten han klarer å holde seg frisk, sier Ardian Gashi til Dagbladet.

- Han mener du bør starte i morgen, ellers skjønner han ingen ting.

- Nå prøver han bare at jeg skal være snill mot han i morgen, men ikke fa... heller. Her skal det inn og takles og være knallhard.

- Står opp for Norge A-landslaget overstrømmes av unge fremadstormende gutter, men 32-åringen med 12 landskamper siden 2004, har fortsatt store ambisjoner med flagget på brystet.

- Så lenge Norge behøver en spiller som meg som kan utgjøre den lille forskjellen i forhold til det mentale og vise motstanderen at vi ikke er her for å bli dytta ned i bakken, men at vi står opp for oss, for hverandre og for Norge, sier Ardian Gashi.

NB! Norge starter med følgende lag mot Sverige i morgen (4-5-1): Rune Almenning Jarstein - Omar Elabdellaoui, Brede Hangeland, Vegard Forren, Tom Høgli - Daniel Braaten, Markus Henriksen, Stefan Johansen, Magnus Wolff Eikrem, Tarik Elyounoussi - Mohammed Abdellaoue.