Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Haitam Aleesamis italienske kaosklubb får ny eier

Maurizio Zamparini har skiftet ut 40 trenere gjennom 15 år som Palermo-eier. Nå selger han Sicilia-klubben til investoren Paul Baccaglini.

BLIR MED TIL SERIE B MED NY EIER: Haitam Aleesami får en ny hverdag, både i seriespillet etter nedrykket og på eiersiden i Palermo. Foto: Corrado Lanino/ANSA via AP/NTB Scanpix
BLIR MED TIL SERIE B MED NY EIER: Haitam Aleesami får en ny hverdag, både i seriespillet etter nedrykket og på eiersiden i Palermo. Foto: Corrado Lanino/ANSA via AP/NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Opp- og nedturene under Zamparini har vært mange for klubben der norske Haitam Aleesami til daglig bekler venstrebacken. I vår rykket Palermo ned til Serie B etter en sesong med fire forskjellige trenere.

Nettopp trenerskifter har vært en vanlig sak med Zamparini som eier. 40 menn har hatt jobben siden han kjøpte Palermo i 2002.

30. juni tar Baccaglini over som eier. Han vokste opp i USA, men dro til Italia for å bli basketballspiller. Han ble etter hvert kjent som TV-fjes og investor.

Hovedmålet for den nye klubbledelsen blir å føre laget tilbake til Serie A. Ifølge Aleesami er spillerne blitt forsikret om at det skal satses nok til at den ambisjonen er realistisk.

- Det har vært et lærerikt år på alle mulige måter. Det har vært oppturer og nedturer. Det har vært kult, og det har vært mye følelser. At vi rykket ned er en del av gamet, men nå handler det bare om å komme rett opp igjen, sa han til NTB tidligere i måneden.

(NTB)

Hele Norges coronakart