Håkedal/Tørlen tapte semifinalen

Ingen finale på hjemmebane i Kristiansand.

KOM TIL KORT: Nila Håkedal (bildet) og Ingrid Tørlen måtte se seg slått av det brasilianske paret Maria Antonelli/Talita Antunes i to strake sett.Foto: Alf Ove Hansen/ SCANPIX .
KOM TIL KORT: Nila Håkedal (bildet) og Ingrid Tørlen måtte se seg slått av det brasilianske paret Maria Antonelli/Talita Antunes i to strake sett.Foto: Alf Ove Hansen/ SCANPIX .Vis mer

Sandvolleyballparet Nila Håkedal og Ingrid Tørlen må spille om 3.-plass i verdensserieturneringen på hjemmebane i Kristiansand.

Det norske paret tapte i strake sett i lørdagens semifinale mot Maria Antonelli/Talita Antunes. I forferdelig regnvær ble det 14-21, 19-21-tap for de norske jentene.

- Så surt. Jeg følte at vi var så nær i annetsettet, og så lykkes vi likevel ikke. Vi får komme sterkere tilbake i kampen om tredjeplassen, sa Nila Håkedal.

I kamp om tredjeplass venter toppseedede Juliana Felisberta Silva og Larissa Franka fra Brasil.

Håkedal/Tørlen kom skjevt ut fra start i semifinalen, og klarte aldri å hente igjen det brasilianske forspranget. I annetsettet så det langt bedre ut, men etter en god periode av hjemmehåpene tok brasilianerne over kontrollen.

I finalen i Kristiansand møtes Antonelli/Talita og de østerrikske søstrene Doris og Stephanie Schwaiger, som vant 2-0 over Håkedal/Tørlen i første kamp onsdag.

(NTB)