Håkon Opdal kan ende i Danmark

Ikke lenger aktuell som krisevikar i Brann.

IKKE TILBAKE TIL BRANN: Håkon Opdal blir ikke keepervikar i Brann, og er nå aktuell for danske SønderjyskE. Foto: Svein Ove Ekornesvåg, NTB Scanpix
IKKE TILBAKE TIL BRANN: Håkon Opdal blir ikke keepervikar i Brann, og er nå aktuell for danske SønderjyskE. Foto: Svein Ove Ekornesvåg, NTB ScanpixVis mer

Håkon Opdal er ikke lenger aktuell som krisevikar på keeperplassen i Brann. Det kan føre til at han havner i den danske klubben SønderjyskE.

Bergensavisen skriver at han trolig kommer til å reise til Danmark for å trene med den danske superligaklubben, men foreløpig er han ikke tilbudt noen kontrakt.

Den danske klubben, som ligger på 10.-plass i den danske serien, har tre keepere i stallen fra før. Det er australske Nathan Coe som er førstekeeper, men alle keeperne har kontrakter som går ut etter denne sesongen.

- Planen er at jeg skal reise dit snart, sier Opdal selv til BA, uten å utdype treningsbesøket hos danskene nærmere.

Keeperen fra Brann blir ikke den første nordmannen i SønderjyskE, dersom han skulle få kontrakt med klubben. Tidligere spiller de to forsvarerne Jarl-André Storbæk og Anders Østli i klubben.

(NTB)

28. desember 2011: Opdal finner seg ikke ny klubb