Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Håkonsen fløy høyest

Men landingen ble ikke godkjent.

Terje Håkonsen var høyest med 8,3 meter i Arctic Challenge i Holmenkollen lørdag, men landingen ble ikke godkjent.

Dermed var det unggutten Peetu Piiroinen fra Finland som hadde det høyeste godkjente hoppet foran 7000 elleville tilskuere i Holmenkollens unnarenn. Han klarte 7,5 meter.

Amerikaneren Kevin Pearce viste nok en gang at han er verdens beste snowboardkjører i øyeblikket. Han vant konkurransen foran landsmannen Shayne Pospisil og finske Piiroinen. Pearce fikk også prisen for beste triks.

Terje Håkonsen ble best av de norske på fjerdeplass. Han var den eneste av nordmennene som kvalifiserte seg til lørdagens superfinale.

De norske ungguttene Kim Rune Hansen, Ulrik Badertscher og Daniel Josefsen viste også at de har mye inne, men klarte ikke å hevde seg blant de aller beste lørdag. De var uheldige med landingene sine og endte litt ned på resultatlisten.

(NTB)

SVEV: Terje Håkonsen var 8,3 meter over hoppet i Holmenkollen, men klarte ikke landingen. Foto: EIRIK HELLAND URKE/DAGBLADET
SVEV: Terje Håkonsen var 8,3 meter over hoppet i Holmenkollen, men klarte ikke landingen. Foto: EIRIK HELLAND URKE/DAGBLADET Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media