Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Håkonsen misbrukt i reklame

Terje Håkonsens navn blir brukt i en reklame for usunn mat.

Snøbrettstjernens navn er brukt i en annonsekampanje for hurtigmat som er trykket i flere norske aviser. Det er linken mellom navnet sitt og reklame for usunn mat som plager Håkonsen.

Derfor fant Elling Balhald hos Burton-importøren Planet Snow det nødvendig å sende ut en pressemelding.

- I en annonse for fastfood som ble kjørt nylig, var det en leserkonkurranse hvor premiene var Burton Balance snowboards - Terje Håkonsens signaturbrett fra 2002. Vi ønsker å presisere at denne annonsen er rykket inn uten at Håkonsen hadde noe med dette å gjøre, og at han på ingen måte ønsker å få sitt navn knyttet opp til fastfood, uttaler Balhald.

- Håkonsen har i en årrekke vært en foregangsperson for aktiv livsstil og et sunt kosthold med mye fisk, frukt og grønnsaker, legger han til.

(NTB)

IKKE BLID: Terje Håkonsen er ikke fornøyd med å bli reklamemisbrukt.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling