Håkonsen og Franck slår tilbake mot DN

Ifølge Dagens Næringsliv har Terje Håkonsen og Daniel Franck etterlatt en regning på 3 millioner til lokalbefolkningen i Lofoten. Nå angriper The Arctic Challenge Dagens Næringsliv.

The Arctic Challenge (TAC) mener at Dagens Næringsliv (DN) har fremstilt situasjonen feil. I en pressemelding beklager de at Håkonsen og Franck får skylda for likviditetsproblemene som selskapet har hatt. De to snowboardgutta eier selskapet.

Ifølge DN hadde snowboardstjernene regninger for 3 millioner da de dro fra Stamsund i Lofoten sist. Til slutt skal lokalbefolkningen ha startet kronerulling for å dekke tapet.

TACs pressetalsmann Lars Antonsen reagerer på flere av påstandene i artikkelen. Han hevder at det ikke var snakk om tre milloner i regninger, men 600 000 kroner. Han sier også at regningene nå er betalt. Det samme gjelder penger som selskapet skylder det lokale idrettslaget, ifølge DN. Antonsen hevder at gjelden ble oppgjort i høst.

- TAC startet kronerulling for å skaffe den siste finansieringen til snøkanon. Vi tok initiativ til kronerulling blant næringslivet i Lofoten, fordi vi mener at næringslivet drar nytte av vårt arrangement. Vi er med på å markedsføre Lofoten som reisemål, sier Antonsen på telefon til Dagbladet.no.